RAFALNO: Bivši robijaš izrešetan ispred kuće u Leskovcu, ubice ga pratile iz centra!
Foto: Aleksandar Davinić, Smrt, Sačekuša, Milan Cvetković, Po

Kriminalac likvidiran u sačekuši

RAFALNO: Bivši robijaš izrešetan ispred kuće u Leskovcu, ubice ga pratile iz centra!

Crna Hronika -
Na Milana Cvetkovića zvanog Milanče nepoznati napadač sakriven u žbunju ispalio nekoliko hitaca i pobegao

LESKOVAC - Milan Cvetković zvani Milanče (34) iz Leskovca ubijen je preksinoć u sačekuši ispred svoje kuće. Kao saznajemo, na Cvetkovića je nepoznati napadač, sakriven u obližnjem žbunju, ispalio nekoliko hitaca i pobegao.Zločin se dogodio u noći između petka i subote u Hisarskoj ulici, na stepeništu u neposrednoj blizini nadgrobnih spomenika na Svetoilijskom groblju.Pratili ga do kuće- Napadač ili više njih pratili su Cvetkovića kad je iz centra Leskovca taksijem pošao kući. On je izašao iz vozila i krenuo prema svojoj zgradi, ali kad je došao do trećeg stepenika, iz žbunja su odjeknuli smrtonosni pucnji. Bila je to rafalna paljba - kaže sagovornik iz istrage i dodaje:- Ubica i njegovi pomagači tačno su znali kretanje žrtve, ali i mesto gde će ga napasti. Znali su gde su postavljene video-kamere. Ubistvo se dogodilo u mrtvom uglu, odnosno na mestu koje kamere nisu mogle da pokriju. Napadači su posle toga pobegli pod okriljem noći.Kuća Milana Cvetkovića opasana je visokom ogradom i ima ugrađene kamere i reflektore.- Policija je izvršila uviđaj. Nekoliko ljudi pozvano je na informativni razgovor, istraga je u toku. Naložena je obdukcija, nakon čega će policija izneti više detalja - kažu u MUP.Napadao mačetomCvetković je odranije poznat policiji, a zbog krivičnih dela nasilja i razbojništva nekoliko puta je osuđivan na zatvorsku kaznu.- Pola života je proveo po zatvorima zbog tuča i upotrebe vatrenog i hladnog oružja poput mačete, kojom je 2011. ranio četiri osobe, posle čega je dugo bio u bekstvu. Ovo je inače drugi napad na njega u poslednjih šest meseci. Prvi se desio u centru grada, kod Gareteve palate, kad je bio izboden nožem. Važio je za žestokog momka i često se kretao naoružan. I dalje nije poznat motiv ubistva - kaže naš izvor.

Poznanici o CvetkovićuNIJE TRPEO NEPRAVDUOni koji su bili bliski s pokojnim Cvetkovićem kažu da je za prijatelje bio spreman da da „i litar krvi“.- Nije trpeo nepravdu. Brzo se obračunavao s neprijateljima. Za ljude s kojima je bio blizak dao bi i život - tvrde poznanici.Cvetković je iza sebe ostavio suprugu i dvogodišnjeg sina.

HronologijaCRNI SEPTEMBAR- 25. septembar - Paja Stojanović (44), koji je odranije poznat policiji, ubijen u Zemunu- 17. septembar - Aleksandar Roganović (21), jedan od vođa navijača Crvene zvezde, izrešetan u Veterniku- 17. septembar - Goran Petković Peta (48) ubijen u teretani kruševačkog hotela „Golf“- 14. septembar - Ðorđa Mančića Čumeta (29) ubio poznanik Ignjat Lukić (64) zbog navodnih dugova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track