STEFANOVIĆ O KRISTIJANOVIM PRIZNANJIMA: Policija će pokrenuti istragu protiv Golubovića

Vanredna konferencija za novinare

STEFANOVIĆ O KRISTIJANOVIM PRIZNANJIMA: Policija će pokrenuti istragu protiv Golubovića

Crna Hronika -
MUP i dalje čeka povratnu informaciju od tužilaštva i čim je dobijemo započećemo istragu, naglasio je Stefanović

BEOGRAD - Povodom navoda koje je u rijalitiju Farma izneo Kristijan Golubović u niz navrata o naručivanju ubistva kao i da je lomio kosti i pucao na na konferenciji za novinare u Palati Srbije oglasio se i ministar policije Nebojša Stefanović.

- Osim prisluškivanja, MUP očekuje od tužilaštva zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom navoda Kristijana Golubovića u rijalitiju Farma, koji je izneo određena saznanja da je nekog morao da ubije ili ne. MUP i dalje čeka povratnu informaciju od tužilaštva i čim je dobijemo započećemo istragu, naglasio je Stefanović, koji je dodao i.

"Da li će se pokazati kao tačno videćemo, ali potpuno ćemo mo jednako ozbiljno tretirati i ovo za Pajtića i za Golubovića", rekao je ministar i dodao da će MUP za obojicu tražiti detaljnu istragu.

Podestimo u rijalitiju Farma Golubović u razgovoru sa Stanijom Dobrojević otovrio dušu i rekao da je morao da brani svoju čast i čast svog oca.

"Pucao sam u nogu i otkinuo sam mu nogu kratežom. Pokušao da se izmirim, jer sam bio maloletnik, ali su oni i dalje, hteli su da mi se osvete. Vesko se obesio, a drugog je u Atinu ubio jedan naš poznanik zbog žene. Dve muve sudbinski, a da ja nisam morao da kaljam svoju dušu. U tim prostorijama je bilo nekoliko litara krvi. Nikada neću zaboravi krik tih nabeđenih mangupa dok sam im čekićem i bajonetom mrvio kosti. Oni to jesu zaslužili, ali nije trebalo sebi da dozvolim da budem toliko surov i neumoljiv, da tako mučki na spavanju provalim u tuđ posed i uradim tako kriminalno delo. To je najgore kriminalno delo koje sam uradio u životu. Sad ubio si ovde, onde. Niti se sećam, niti sam uradio. Ne volim da mi nabaciju ubistvo", ispričao je Kristijan."Sigurno si očekivala da je reč o pljački. Moj najveći dobitak je bilo 5 miliona maraka. Nisam mogao da ih nosim. Kada sam seo na motor, pao sam pa sam sigurno milion izgubio na ulici dok sam išao u svoje skrovište", ispričao je žestoki momak.

Kristijan Golubović je takođe na "Farmi" otkrio brojne priče iz perioda svog kriminlanog života. Pričao je o danima koje je proveo u zatvoru, a priznao je i koliko je kuća obio.

"Otvorio sam 5.000 kuća, a ne jedan rajber", pohvalio se žestoki momak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track