NOĆ STRAVE U BEOGRADU: Razneo se bombom u Požeškoj, policajac pucao sebi u glavu kod Zmaja!
Foto: Dragan Kadnić

Dve tragedije

NOĆ STRAVE U BEOGRADU: Razneo se bombom u Požeškoj, policajac pucao sebi u glavu kod Zmaja!

Crna Hronika -
Prva tragedija se dogodila oko 22 sata kada je policajac privatnim automobilom "jugo" došao u šumu i ispalio u sebe hitac iz službenog pištolja

BEOGRAD - G. I. (42) izvršio je kasno sinoć samoubistvo ručnom bombom na Banovom Brdu, dok je policajac Nenad S. (36) oduzeo sebi život u šumi kod benzinske pumpe "Zmaj" na Novom Beogradu. Prva tragedija se dogodila oko 22 sata kada je policajac privatnim automobilom "jugo" došao u šumu i ispalio u sebe hitac iz službenog pištolja. Nesrećni čovek je preminuo na licu mesta, a razlog koji je doveo do ovog jezivog čina zasad nije poznat.

Sat kasnije, G. I. se razneo ručnom bomobom u parkiću između zgrada u Požeškoj ulici kod broja 97. Prema rečima očevidaca, oko 23 se začula jaka eksplozija, a potom su se čuli jauci.

- Pomislio sam da je neka jaka petarda, takozvani topovski udar ili tome slično. Međutim, kada sam čuo zapomaganje izašao sam napolje da vidim šta se dešava i spazio muškarca koji je bio sklupčan i teško povređen. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i policiju. On je još pet minuta jaukao, a onda je izdahnuo - rekao je jedan od stanara okolnih zgrada za Kurir.

Naš sagovornik je dodao da se u ruci G. I. nalazio osigurač od bombe, kao i da mu nije poznat.- Komšinica koja je tuda prolazila rekla nam je da je videla muškarca koji je čučao kod drveta. Zapitala se šta to radi po kiši, a onda je nedugo potom aktivirao ručnu bombu koju je imao kod sebe - dodao je on.

(A.S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja