FILMSKA POTERA AUTO-PUTEM OD BATROVACA DO BEOGRADA Hrvat probio rampu na granici, divljao do blokade
Foto: Dragan Kadić

Jurnjava na pravcu Šid-Beograd

FILMSKA POTERA AUTO-PUTEM OD BATROVACA DO BEOGRADA Hrvat probio rampu na granici, divljao do blokade

Crna Hronika -
Ljuban V. (31) je automobilom "folksvagen polo" iz zasad nepoznatog razloga probio rampu na graničnom prelazu Batrovci i potom pojurio ka Beogradu

BEOGRAD - Ljuban V. (31), koji je kod sebe imao hrvatske isprave, uhapšen je kasno sinoć posle filmske potere po autoputu Šid-Beograd, pošto je prethodno nasilno ušao u Srbiju probivši rampu na graničnom prelazu!

Kako smo saznali na licu mesta, Ljuban je automobilom "folksvagen polo" iz zasad nepoznatog razloga probio rampu na graničnom prelazu Batrovci i potom pojurio ka Beogradu.

Foto: Dragan Kadić/Kurir
Foto: Dragan Kadić/Kurir

- Za njim je odmah krenula policija, a o tome su obaveštene patrole u svim mestima koja se nalaze duž autoputa, kao i pripadnici beogradske policije. Međutim, on je uporno odbijao da stane i bežao je vozeći veoma rizično, naročito ako se uzmu u obzir vremenski uslovi. U međuvremenu je napravljena zaseda nadomak Beograda, blokirane su sve trake u smeru ka prestonici i begunac više nije imao kud. Pokušao je da prođe između vozila koja su se u tom trenutku našla na putu usled blokade i tom prilikom ih je oštetio, ali je onda konačno stao. Čak je izašao iz kola i nastavio da beži, pokušavši da uđe u parkirani džip, ali u tome nije uspeo. Tada je sustignut, oboren je na zemlju i stavljene su mu lisice na ruke - rekao je naš izvor.

Foto: Dragan Kadić/Kurir
Foto: Dragan Kadić/Kurir

Naš sagovornik je dodao da se proverava identitet uhapšenog, kao i validnost isprava koje su nađene kod njega, a utvrđuje se i zbog čega je bežao policiji.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track