DRAMA U SJENICI: Ranio trojicu jer ga konobar nije poslužio!

Pucnjava u kafani

DRAMA U SJENICI: Ranio trojicu jer ga konobar nije poslužio!

Crna Hronika -
Pijani Enes Halilović pucao iz pištolja iznerviran što nije mogao da dobije još pića, teško ranjeni Enes Nišić, Mladen Bošković i Esmir Latović

SJENICA - Edin Halilović (41) iz Sjenice uhapšen je zbog sumnje da je pucao u kafani „Staro lane“ u Sjenici i teško ranio sugrađane i goste lokala Enesa Nišića (36), Mladena Boškovića (41) i Esmira Latovića (34).Kako saznajemo, do incidenta u kafani kod Sportskog centra u Sjenici došlo je u noći između utorka i srede oko ponoći, u vreme fajronta. Konobar je odbio da već pijanom Haliloviću donese još jedno piće govoreći mu da je kraj radnog vremena i da moraju da zatvaraju lokal.Ispalio nekoliko hitacaHalilović je zbog toga negodovao i upitao zbog čega u kafani ostaju Nišić, Bošković i Latović, a on ne može da dobije još jedno piće.- Konobar mu je objasnio da su oni prijatelji vlasnika kafane, a ne gosti. U tom trenutku, iznervirani Halilović je uz psovke krenuo ka izlaznim vratima, ali se odjednom okrenuo, izvadio pištolj i počeo da puca u pravcu Nišića, Boškovića i Latovića. Ispalio je nekoliko hitaca, ali je osoblje kafane munjevito reagovalo i oborilo ga na pod. Držali su pomahnitalog Halilovića dok nije stigla policija. Ko zna kako bi se sve završilo da nisu reagovali konobari, stradalo bi više ljudi jer je napadač nasumice pucao - kaže izvor iz istrage.U pucnjavi je najteže povređen Nišić, koga je metak pogodio u glavu, Bošković je pogođen u stomak, a Latović u nogu i donji deo leda. Nišić je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, dok su Bošković i Latović transportovani u Klinički centar u Kragujevcu.Borba za životLatović je zadržan u Urgentnom centru, dok je Bošković prebačen na odeljenje intenzivne nege i reanimacije.- Njihovo stanje je ozbiljno i obojica su operisana. Latovića su operisali vaskularni hirurzi, a Boškovića tim neurohirurga - rekao je izvor Kurira iz Kliničkog centra Kragujevac.

Pokušaj trostrukog ubistvaODREĐEN MU PRITVORHalilović se tereti da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, a po nalogu nadležnog tužioca određen mu je pritvor do 48 časova.- Edin je sat posle ponoć bez razloga i povoda, u vidno pijanom stanju, iz pištolja ispalio nekoliko metaka i tom prilikom pogodio tri muškarca - saopštila je policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track