NAPASTVUJE PO ŽELEZNIKU: Perverznjak go onaniše pred devojčicama
Foto: Shutter

Bolesnik cilja učenice

NAPASTVUJE PO ŽELEZNIKU: Perverznjak go onaniše pred devojčicama

Crna Hronika -
Muškarac starosti između 40 i 50 godina već tri nedelje plaši đake Osnovne škole Vladimir Nazor

Stariji gospodin, koji prema tvrdnjama očrevidaca ima između 40 i 50 godina, već tri nedelje napastvuje učenice Osnovne škole "Vladimir Nazor" iz Želenika. On se ispred ove ustanove pojavljuje u večernjim satima kada deca krenu kući, pa prilazi uplašenim devojčicama, hvata ih za ruku, skida se go i onaniše pred njima.

Najnoviji napad dogodio se pre nekoliko dana, kad je manijak, koji je bio sakriven u žbunju isPred škole nasrnuo na jednu od učenica, koja je bila u pratnji majke. On je u jednoj ruci držao polni organ, a u drugoj baterijsku lampu, koju je uperio devojčici u lice,.

- Uopšte se nije obazirao na to što je devojčica u pratnji majke. Sva sreća, majka je počela da vrišti i bukvalno je otrgla ćerku iz ruku manijaka. Njeno zapomaganje su čuli pripadnici školskog obezbeđenja, koji su dotrčali i počeli da ga jure, ali im je on pobegao između zgrada. Međutim, on je samo dva sata kasnije u drugoj ulici onanisao ispred učenica koje su krenule kući - kaže izvor lista "Alo".

Direkor OŠ "Vladimir Nazor" Zoran Stanković kaže da je obavešten o napadima, koji su se dogodili van školskog dvorišta i naglašava da, pojedinu decu nastavnici prate čak do kuće.

- Znamo šta se dogodilo i obavestili smo policiju. Sve se zbilo posle četvtog časa, a mi smo zvali sve roditelje čija su deca išla u popodnevnu smenu. Radimo sve što je u našoj moći, ali problem je u tome što imamo jednog školskog policajca na nekoliko škola, pa dok se on pojavi manijak već pobegne - rekao je Stanković, za ovaj list.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track