Najnovije vesti

ISKASAPIO KOMŠIJU Monstrum Obren Zirojević: Kajem se što sam ubio Mašulovića

Kasapin iz Mirijeva

ISKASAPIO KOMŠIJU Monstrum Obren Zirojević: Kajem se što sam ubio Mašulovića

Crna Hronika
Optužnicu sam razumeo, ali ga nisam ubio na način kao što je opisano. Izneću svoju odbranu, rekao je Zirojević u Višem sudu u Beogradu

BEOGRAD - Kajem se zbog svega što se dogodilo, naročito zbog Mašulovićeve ćerkice Milice. U teškom sam stanju - ispričao je juče na pripremnom ročištu Obren Zirojević (35), koji je u Mirijevu u februaru ubio biznismena Draga Mašulovića, iskasapio ga i odsekao mu delove tela.

 

- Optužnicu sam razumeo, ali ga nisam ubio na način kao što je opisano. Izneću svoju odbranu - rekao je Zirojević u Višem sudu u Beogradu.

Advokati odbrane izjavili su saučešće porodici Mašulović i zatražili neuropsihijatrijsko veštačenje Zirojevića u vreme izvršenja ubistva. Pripremnom ročištu prisustvovali su sinovi i ćerka pokojnog Draga Mašulovića. Porodica Obrena Zirojevića nije prisustvovala ročištu.

Pretili... Mašulovićev sin i njegovi prijatelji
Pretili... Mašulovićev sin i njegovi prijatelji

Podsetimo, Obren Zirojević je u februaru ubio Mašulovića, njegovo telo raskomadao i ostatke ostavio u automobilu, parkiranom u garaži. Natkolenice koje su nedostajale pronađene su u stanu Zirojevića. Navodno, motiv ubistva su bili dugovi.

Inače, u Palati pravde juče je došlo do incidenta kada je porodica Mašulović napala foto-reportera Kurira koji ih je fotografisao ispred zgrade. Zbog napada na našeg foto-reportera i pretnji reagovala je policija.

(J. S. - J. I.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...