LANČANI SUDAR NA AUTO-PUTU: Zakucao se u policijski džip i na mestu poginuo

Karambol na Begaljičkom brdu kod Beograda

LANČANI SUDAR NA AUTO-PUTU: Zakucao se u policijski džip i na mestu poginuo

Crna Hronika -
Vozač „škode“ iznenada skrenuo u desnu traku i udario u „micubiši pađero“,a od siline udarca džip s policajcima udario u „audi“

BEOGRAD - Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u lančanom sudaru na Begaljičkom brdu, na auto-putu Beograd-Niš, kada se „škoda“ zakucala u policijski džip „pađero“, a od siline udarca džip je udario u „audi“ ispred sebe. Vozač „škode“ aranđelovačkih tablica poginuo je na licu mesta, a lakše su povređeni Boban Arsić (39) i jedan policajac.

Iznenada udario u džip

Do tragedije je došlo u 15.30 časova, kada je policija nameravala da zaustavi „audi“ koji je bio u krajnjoj desnoj traci.- Policajcu su dali signal „audiju“ da stane. U tom trenutku „škoda“ je išla levom, brzom trakom i naglo je počela da koči i skreće udesno. Nakon toga je udarila bočno u policijski džip i nabacila ga na „audi“. Ljubiša M. (50), putnik u „audiju“ kaže da se sve desilo brzo.- Brata i mene zaustavila je policija i, u trenutku kad smo davali dokumenta, iza nas se zaustavio policijski džip, koji nas je već nekoliko puta preticao. Čuli smo strahovit prasak - kazao je Ljubiša i dodao:

Strašan prizor

- Vraćali smo se iz Šapca, gde smo kupili „audi“, i pretpostavljamo da su nas zaustavili jer smo imali probne tablice. Hitna pomoć je odvela mog rođaka Bobana Arsića u Urgentni i javili su mi da je dobro. Bojan Arsić, brat povređenog Bobana, putnika u „audiju“, kaže da je bio u „opel zafiri“ s prikolicom ispred „audija“ i da je stao kada je policija zaustavila auto njegovog brata.- Čuo sam strahovit udarac. Prišao sam „škodi“ i ugledao stravičan prizor. Od siline udarca čoveku je pukla glava - kazao je Bojan. (J. I.)

Istraga o nesrećiVOZAČU „ŠKODE“ POZLILO?Na terenu se nalazilo nekoliko vatrogasnih vozila i vatrogasci su morali da seku „škodu“ kako bi izvukli telo nastradalog. Kako nezvanično saznajemo, postoji mogućnost da je poginulom čoveku pozlilo, zbog čega je i nastala tragedija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track