SNEŽANA DIVAC ZA KURIR: Luka Jovanović me je podsetio na mog sina!
Foto: Dado Đilas

„Kantrimen“

SNEŽANA DIVAC ZA KURIR: Luka Jovanović me je podsetio na mog sina!

Crna Hronika -
Stradali mladić isto je godište kao i moje dete, osetila sam potrebu da izjavim saučešće porodici jer sam igrom slučaja bila umešana u to, rekla je supruga košarkaša Vlada Divca

BEOGRAD - Strašno mi je žao te porodice, znam šta znači ljubav prema detetu i koja je to tragedija kada se ono izgubi. Osetila sam potrebu da vidim Lukine roditelje jer i ja imam sina istih godina - rekla je za Kurir Snežana Divac, supruga košarkaša Vlada Divca, o susretu s ocem i maćehom stradalog mladića na Brankovom mostu.

Pokazala auto... Mini moris Snežane Divac
Pokazala auto... Mini moris Snežane Divac

Snežana Divac potvrdila je da je u novembru prošle godine, četiri meseca posle stradanja Luke i medijskih natpisa da je „kantrimenom“ pregazila Luku, tražila da se vidi s Bojanom Jovanovićem i njegovom ženom Sanjom jer je tri puta sanjala Luku.- Iz svega može da se izvuče šta god, ako je nekome u interesu da izvlači i preko mene pravi aferu, to može da uradi. Pošto sam igrom slučaja bila umešana u to, želela sam da izjavim saučešće - kaže Snežana i dodaje:- To dete je isto godište kao moj najstariji sin i mogla sam da se povežem s tim koliko je to velika tragedija i to je samo bio ljudski gest. Nisam želela nikakvu medijsku pažnju jer je to nešto najintimnije. Mislim da je veća tema ko je pisao i naručivao tekstove da sam vozila kola koja su usmrtila Luku.

Žrtva... Luka Jovanović
Žrtva... Luka Jovanović

Bojan Jovanović ističe da za tragediju koju je doživeo ne osuđuje Snežanu Divac.- Verujem da je bila iskrena i da je rekla ono što zaista oseća. Neko vreme očekivao sam da će se javiti - rekao je Bojan.

Šta je poklonila Lukinom ocuDUŠA NAKON SMRTISnežana Divac poklonila je Lukinim roditeljima knjigu „Putovanje duša“. Ovo delo je prikaz slučajeva života između života, autora dr Majkla Njutna. Knjigu je napisao posle rada s klijentima koje je odvodio u stanje duboke hipnoze, u kojem su oni doživljavali sećanje na svoj život kao duše na onom svetu.

ČINJENICESNEŽANA I „KANTRIMEN“Nekoliko dana nakon nesreće pojavila se informacija da je Snežana vozila „mini-kantrimen“Snežana se oglasila pismom da ona vozi običan „mini“ sive boje i da nije odgovorna za nesrećuPisanja medija o umešanosti Snežane Divac demantovao je i ministar policije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track