TRAGEDIJA: Anđela (14) se oprostila od majke i brata (12)

Sahranjene dve žrtve udesa

TRAGEDIJA: Anđela (14) se oprostila od majke i brata (12)

Crna Hronika -
Lekari se bore za život glave porodice Bobana Arsića (37) i njegovog drugog sina Radovana (16), stradalih na auto-putu

JAGODINA - Nataša Arsić (36) i njen sin Aleksa (12), koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći u subotu na auto-putu, sahranjeni su juče na groblju u selu Voljavče kod Jagodine.Majku i sina ispratio je veliki broj komšija, prijatelja, rođaka sa Kosova i Aleksinih drugova iz škole, a na pogrebu je bila i Natašina ćerka Anđela (14), koja je u udesu lakše povređena i nakon jednog dana u bolnici puštena kući. Ona se uz jecaje, grleći mrtvačke kovčege, oprostila od majke i mlađeg brata. Jezivu tišinu razbijao je plač Slobodanke Marković, Natašine majke, koja je jaukala nad ćerkinom rakom: „Ne spuštajte je u grob, vratite je majci...“, jecala je neutešna žena.

Ispraćaj... Sahrana majke Nataše i sina Alekse
Ispraćaj... Sahrana majke Nataše i sina Alekse

U stravičnoj nesreći teško su povređeni Natašin suprug Boban (37) i njen stariji sin Radovan (16). Otac i sin smešteni su u ćuprijskoj bolnici i priključeni su na aparate za održavanje životnih funkcija.- Stanje je i oca i sina je teško, ne smemo da dajemo prognoze. Radovan je izašao iz kome, ali je njegovo stanje teško. Boban takođe ima povrede glave. Obojica su na aparatima za održavanje vitalnih životnih funkcija - rekao je hirurg bolnice.

Još uvek se ne zna kako je došlo do nesreće, ali je dosadašnja istraga pokazala da nije bilo tragova kočenja ni kontakta sa drugim vozilom. „Hjundai“ kojim je upravljao Boban Arsić probio je zaštitnu ogradu i prevrnuo se, a iz vozila su ispali svi osim Anđele. Porodica Arsić uputila se kod rođaka na Kosovo na proslavu Mitrovdana.(D. I.)

Komemoracija u školiNOSILI MAJICE SA ALEKSINIM LIKOMU OŠ „Rada Miljković“, gde su mladi Arsići išli u školu, održana je komemoracija.- Izgubili smo Aleksu, njegovu majku Natašu, a nadamo se da će se Aleksin otac Boban i brat Radovan uspešno oporaviti - rekao je direktor škole Boban Marović. Ceo Aleksin razred nosio je crne majice sa njegovim likom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track