MITROVIĆEVA LJUBAVNICA UBIJENA? Željkovi pozivi izbrisani iz telefona!

Novi detalji misteriozne smrti Ivane Bodrožić (31) u „Hajatu“

MITROVIĆEVA LJUBAVNICA UBIJENA? Željkovi pozivi izbrisani iz telefona!

Crna Hronika -
Nije poznato ko je i na koji način iz evidencije razgovora u telefonu Ivine majke uklonio pozive vlasnika Pinka Željka Mitrovića na dan kad je otkrivena smrt Ivane Bodrožić

BEOGRAD - Nada Bodrožić, majka Ivane Bakić Bodrožić, u drugom delu ispovesti za Kurir tvrdi da je od prvog trenutka neko ulagao mnogo truda da sakrije šta se zaista dogodilo u noći kad je njena ćerka misteriozno preminula u hotelu „Hajat“. Ona ističe da su mnogi važni dokazi uklonjeni.Ivina majka kaže da je vrlo brzo nakon ćerkine smrti primetila neke stvari koje su kod nje probudile sumnju da je možda ipak u pitanju ubistvo.

Majka: Otkad je Iva nađena mrtva, prošlo je 12 sati, za to vreme su mogli da uklone sve dokaze  Foto: Marina Lopičić
Majka: Otkad je Iva nađena mrtva, prošlo je 12 sati, za to vreme su mogli da uklone sve dokaze Foto: Marina Lopičić
Kako su skrivani dokazi
 Godinama se  zabavljao sa Ivom...  Željko Mitrović  Foto: Dragan Kadić
Godinama se zabavljao sa Ivom... Željko Mitrović Foto: Dragan Kadić

Očišćena sobaDa u celom slučaju nešto „smrdi“, postalo joj je potpuno jasno kad je posle sahrane ušla u sobu u kojoj je njena ćerka preminula. Tada je posumnjala da je neko na svaki način pokušao da sakrije potencijalne dokaze da je Iva ipak ubijena.

 Tajnu odnela  u grob...  Ivana Bodrožić
Tajnu odnela u grob... Ivana Bodrožić

- Policija je završila uviđaj i soba je bila otpečaćena. Na stolu je i dalje stajao načet kolač, kao i bočica propofola, koju policija nije odnela kao dokazni materijal za eventualno veštačenje. Kad smo pitali zbog čega, dobili smo neverovatan odgovor - da nisu znali šta je to. Iz sobe su odneli i njen telefon i laptop. Bilo mi je čudno što je kupatilo bilo potpuno čisto, bez ijednog iskorišćenog peškira ili kapi vode, a ja sam svoju ćerku dobro poznavala. U hotel je došla pet dana ranije, imala je dugu kosu i, ako ništa drugo, njene vlasi bi ostale u kupatilu. Njeno prisustvo uvek je bilo očigledno jer je uvek neko morao da ide iza nje i sve sređuje - kroz suze priča Nada.Vreme smrti tajnaPrimetila je i da je krevet bio namešten tako kao da je neko sklonio prekrivač tek da legne, a njena ćerka je spavala nemirno, preko celog kreveta.- Na podu je bila mrlja nalik na krv, koju niko nije analizirao, a nikog nije interesovala ni DNK kako bi se utvrdilo da li je te noći, osim Ive, još neko bio u sobi - ističe Nada.Čudno joj je i to, kaže, što tačno vreme smrti niko ne zna.- Znam da je 10. decembra oko 21.30 bila u sobi, a iz „Hajata“ smo dobili informaciju da je u 21.45 njena soba otključana. Znači, moje dete je moglo da bude mrtvo već u 22 sata, a od tada do deset ujutru, kad je sobarica pronašla njeno telo, prošlo je 12 sati i za to vreme mnogo dokaza je moglo da se uništi - kaže očajna majka, koja se i dan-danas seća svakog detalja te kobne noći u hotelu „Hajat“, kad je njena ćerka umrla u sobi 326 dok se u svečanoj sali hotela organizovala privatna proslava na kojoj je bio i Željko Mitrović sa ženom.

Tragovi... Soba u kojoj je Iva nađena
Tragovi... Soba u kojoj je Iva nađena

Ova pitanja i danas su bez odgovora1. Zašto je policija neprofesionalno i površno odradila uviđaj?2. Zašto iz hotelske sobe nije uzeta originalna kutija propofola?3. Zašto nisu uzeti uzorci tragova pored kreveta, koji liče na krv?4. Zašto nisu uzeti otisci ili DNK s kutije propofola, praznih ampula i šprica?5. Zašto ne postoji zapisnik o pregledu leša na osnovu koga bi se moglo utvrditi tačno vreme smrti?6. Kako je moguće da je dva meseca pre toksikološke analize majci saopšteno da je umrla od propofola?7. Kako je moguće da se u obdukcinom nalazu kao uzrok smrti navodi predoziranost kokainom, a saopšteno je da je uzrok smrti propofol?8. Da li je na toksikologiji na VMA rađena analiza uzoraka na propofol?9. Kako je moguće da je toksikološki nalaz sa Instituta u Novom Sadu pokazao da je u telu Ivane pronađen propofol, iako je analiza rađena 48 sati nakon što su uzeti uzorci na VMA radi analize?10. Zašto nije rađena analiza šprica i ampula koji su pronađeni u sobi?11. Da li je policija proverila da li je u apartmanu pored Ivaninog, iz kog se može ući, neko boravio kritične večeri?12. Kako je moguće da je kupatilo sobe u kojoj je pronađena Ivana bilo perfektno čisto, a ostale prostorije nisu pospremljene?13. Ko je izmenio listing poziva na telefonu Nade Bodrožić na dan smrti njene ćerke?

 Izmene u telefonu Nade Bodrožić... Umesto imena pozivaoca piše MTS i stoji znak za poruku  Foto: Marina Lopičić
Izmene u telefonu Nade Bodrožić... Umesto imena pozivaoca piše MTS i stoji znak za poruku Foto: Marina Lopičić

StručnjakMOGUĆE JE UPASTI U TELEFON I IZMENITI PODATKENinoslav Janjić iz Udruženja za privatno obezbeđenje Privredne komore Srbije kaže za Kurir da je moguće upasti u tuđi telefon i u listingu izmeniti podatke o pozivima.- Telefonu može lako da pristupi dobar haker, ali mora da bude nešto mnogo bitno, da postoji krupan razlog kako bi se tako nešto uradilo. Naravno, haker ne mora da bude iz tog operatera, a za novčanu naknadu sve se može uraditi - kaže Janjić.Kurir je „Telekomu Srbija“ putem mejla poslao pitanje da li je moguće da se naknadno izbrišu imena i brojevi u dnevniku poziva u telefonu, ali su oni odgovorili da u sistemu „Telekoma Srbija“ to nije moguće.

(Z. N.)

Neko bio u sobi?LEKARI SU MI REKLI DA NIJE MOGLA SAMA DA UZME LEK

Majka Ive Bodrožić kaže da je znala i da njena ćerka nije sama stavila braunilu u desnu ruku.- Iva je bila dešnjak, levom rukom nije znala ni nokte da odseče. Kad sam se raspitala o tom leku propofolu, koji je pronađen u njenom telu, svi anesteziolozi su mi rekli da neko sebi ne bi mogao da ubrizga više od 50 miligrama a da ne zaspi. Pored nje su pronađene dve prazne ampule od po 200 mg i jedna rapifena - kaže za Kurir Bodrožićeva.

 Krio se šalom...  Ljubiša Pavlović  Foto: Zorana Jevtić
Krio se šalom... Ljubiša Pavlović Foto: Zorana Jevtić

Istraga Ljubiša Pavlović hteo da pobegne od novinara, nije ništa hteo da otkrije tužiocu OSUMNJIČENI TEHNIČAR BRANIO SE ĆUTANJEMLjubiša Pavlović (51), medicinski tehničar sa VMA, koji se sumnjiči da je Ivani Bodrožić nabavio propofol, branio se ćutanjem na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu.Prema rečima našeg izvora iz istrage, utvrđeno je da se osumnjičeni kobne večeri video sa Ivanom Bodrožić, o čemu svedoči i razmena poruka s Pavlovićem iz mobilnog telefona preminule.- U tim porukama, između ostalog, piše da je Bodrožićeva tražila od zaposlenog na VMA da joj donese propofol. Takođe, sigurnosne kamere kobne noći snimile su Pavlovića ispred hotela „Hajat“. Postoje očevici koji to mogu i da potvrde - kaže izvor Kurira iz istrage.Pavlović je podsetimo, posle Ivanine smrti saslušan u policiji.- Pozvala me je tog dana i rekla mi da ima užasnu glavobolju. Zamolila me je da je odvezem na VMA, tamo smo joj stavili braunilu, nakon čega sam je vratio u hotel. Ostavio sam je ispred, nisam ulazio. Nisam joj davao nikakav lek niti anestetik - rekao je Pavlović u policiji. (Z. N.)

NOVI STARS SAZNAJE: Anastasija Ražnatović otela posao Jeleni Karleuši

Karleuša molila da bude zaštitno lice poznatog modnog brenda, oni je iskulirali i izabrali lepu Cecinu kći AnastasijuNovi broj najtiražnijeg magazina STARS saznaje da je Jelena Karleuša želela da postane zaštitno lice jednog poznatog modnog brenda koji se ipak odlučio za Anastasiju Ražnatović.

Nezadovoljna takvim razvojem situacije, JK sad na sva usta pljuje brend za koji je toliko želela da radi.

Ne propustite poklon magazin Stars svake srede u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track