KRVAVI PIR NARKOMANA (23): Otrovao oca, silovao babu, pa je zapalio!
Foto: Dragan Kadić, Otrovao Oca, Silovao

Monstrum iz Mladenovca

KRVAVI PIR NARKOMANA (23): Otrovao oca, silovao babu, pa je zapalio!

Crna Hronika -
MLADENOVAC - M.R. (23) iz Rabrovca kod Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju baku Miru (69), pa je zatim nožem usmrtio. On je potom zapalio leš nesrećne žene u porodičnoj kući kako bi prikrio tragove zločina.

Miljan je priznao policiji da je pre 10 dana otrovom usmrtio svog oca jer mu nije dao novac za drogu!Pao na poligrafuM.R. je podmetnuo požar u noći između subote i nedelje oko tri sata posle ponoći, a komšije su probudili jauci unuka koji je dozivao upomoć.- Prvi sam dotrčao na lice mesta. Soba je gorela, dim je kuljao na sve strane. Unuk je trčao ukrug i vikao: „Molim vas, spasite mi babu!“. Nagutali smo se dima kako bismo spasli ženu, ali je bilo već kasno - priča komšija.Slično su za Kurir izjavili i Zdravko R. i Miroslav R, stričevi M.R, koji su takođe učestvovali u gašenju požara, a prethodno ih je o tome obavestio upravo Miljan.- Izleteo je iz kuće golišav i došao do nas vičući: „Čiča, kuća gori!“ Kad smo došli do kuće, požar je uveliko trajao, a on je poput profesionalnog glumca vikao, plakao i lupao se po grudima ponavljajući: „Vadite babu!“ - kazali su oni.M.R. je i sam zadobio povrede po rukama, najverovatnije kako bi mu svi poverovali i pomislili da je vatra slučajno buknula.- Pretpostavljamo da je nakon ubistva sobu u kojoj je bila njegova mrtva baka polio benzinom i zapalio. Imao je lakše povrede, pa mu je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Mladenovcu - kaže naš sagovornik.Inače, kako su ispričali očevici za Kurir, M.R. je veče kad se dogodila tragedija bio s društvom u kući, gde su pili.

Paljevina... Starica skroz izgorela u kući
Paljevina... Starica skroz izgorela u kući

Zločin zbog drogeStravičan zločin otkriven je posle rezultata obdukcije.- Utvrđene su rane po telu ugljenisane starice, a potom je M.R. izveden na poligraf, na kojem je pao. Prvo je priznao da je oca, za kog su svi mislili da je umro, otrovao, a onda da je svoju babu silovao i izbo je nožem do smrti. Potom je inscenirao požar da bi sakrio tragove. Sve to je uradio jer je dugogodišnji narkoman, a otac i baba nisu hteli da mu daju pare za drogu - kaže naš izvor iz istrage.M. R. je živeo s babom i ocem.- Majka je M.R. napustila i preudala se. Ostao je sam s ocem i babom. Eto šta je sad uradio, šta mu je jadna, napaćena žena kriva - kaže potresena komšinica, dok je jedan od meštana dodao da je M.R. problematičan i da je tukao oca Zorana.M.R. je radio kao obezbeđenje u Beogradu, a odranije je poznat policiji. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track