POŠILJKA PREKO INTERNETA: Naručivao drogu iz Holandije pa je preprodavao Nišlijama
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Otkrili carinici

POŠILJKA PREKO INTERNETA: Naručivao drogu iz Holandije pa je preprodavao Nišlijama

Crna Hronika -
Niška policija uhapsila je B.M. (23) jer je u dužem vremenskom periodu putem interneta iz Holandije naručivao narkotike koje je zatim preprodavao lokalnim narkomanima.

Istina je izašla na videlo kada su carinski organi prilikom kontrole u pošiljci koja mu je bila namenjena, pronašli kristalni met.

Kako je saopštila niška policija, prilikom pretresa stana u kom je boravio pronadjeno je 28 grama i 12 kapsula MDMA, 58 sličica LSD, jedan gram hašiša, marihuanu i vagicu za precizno merenje.

- Kako bi zavarao trag, pošiljke su mu stizale na jednu a on je boravio na drugoj adresi u iznajmljenoj garsonjeri gde je i držao narkotike. Manja količina je pronadjena u frižideru a veću je skrivao na krovu zgrade s obzirom da se garsonjera u kojoj je boravio nalazi u potkrovlju pa mu je bilo lako da je skloni na to mesto – objašnjavaju naši sagovornici iz istrage.

Kako saznajemo, ovom kriminalnom rabotom bavio se unazad godinu dana.Drogu koju je nabavljao preko interneta odmah je dalje prodavao ne miksujući je – kažu naši izvori.

B.M. je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track