REŠENO UBISTVO UČITELJICE IZ ULCINJA: Ubice pohapšene u Albaniji, pronađene stvari i ukradeni novac
Foto: Profimedia

Traži se nalogodavac

REŠENO UBISTVO UČITELJICE IZ ULCINJA: Ubice pohapšene u Albaniji, pronađene stvari i ukradeni novac

Crna Hronika -
Tri državljanina Albanije uhapšena su pod optužbom da su izvršili „nasilnu pljačku sa smrtnim posledicama“ na štetu učiteljice iz Ulcinja Stane Božović (67)

Kako se navodi, kod uhapšenih, dva maloletnika i Adrijana Pjetrija (27), su otkrivene stvari i novac koji su pripadali Božovićevoj , objavila je albanska televizija “Top Channel”.

"Pretpostavljamo da ih je neko navodio ko je dobro znao prilike Božovićke. Uskoro ćemo znati sve", kazao je sagovornik iz ulcinjske policije i dodao da se poklopio DNK nalaz i da će se ubrzo odmotati klupko, navodeći da je još sve nezvanično dok se ne oglasi Uprava policije.

Sagovornik blizak istrazi, kazao je ranije da su inspektori već nekoliko puta odlazili u Albaniju i sa tamošnjim kolegama radili na otkrivanju ubice.

“Biološki tragovi pronađeni na licu mesta upoređivani su sa našom DNK bazom, a potom i sa bazom kolega u Albaniji. Osim toga, od nekoliko osoba iz Albanije uzet je DNK profil”, kazao je tada izvor.

Dodao je da na rasvjetljavanju tog ubistva radi kompletan sastav kriminalističke policije Ulcinja i Bara, ali da im pomažu i kolege iz Podgorice.

Božovićeva je ubijena 15. septembra u svojoj porodičnoj kući u ulcinjskom naselju Meterizi. Nju su inspektori našli mrtvu, vezanu i sa krpom preko usta.

Istražitelji vjeruju da je ubijena iz koristoljublja, jer je ubica navodno preturio cijeli stan i mučio Božovićevu tražeći novac. Starica je nedugo pre smrti prodala vredno imanje iza Albatrosa, koje joj je ostalo od pokojnog muža.

(Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track