SINU PAO MRAK NA OČI: Lopatom smrskao glavu ocu nasilniku u Batajnici
Foto: Thnikstock

Pokušaj ubistva

SINU PAO MRAK NA OČI: Lopatom smrskao glavu ocu nasilniku u Batajnici

Crna Hronika -
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je Nemanju J. (20) zbog sumnje da je pretukao oca Žiku (54) u dvorištu porodične kuće u naselju Batajnica.

On je oca tukao lopatom dok se ovaj nije onesvestio. Nesrećnom čoveku konstatovano je krvarenje na mozgu i zbog toga se nalazi na odeljenju neurohirurgije Urgentnog centra.

Nemanja J. (20) na saslušanju u policiji rekao je da je napao oca jer više nije mogao da trpi njegovo višegodišnje mučenje. Navodno, uhapšeni je radio težak fizički posao, a Žika je bio taj koji je sedeo kod kuće i uzimo mu novac.

"Taj Žika je mučio i svoju nevenčanu suprugu. Nemanja je uvek branio majku. Često se iz njihovog dvorišta čula svađa, čak je i policija dolazila", počinje priču jedna od komšinica uhapšenog momka.

Međutim, niko od komšija ne zna šta je bio tačan povod za svađu oca i sina. Kažu da se ona dogodila u ponedeljak kasno uveče i da je policija do tri sata posle ponoći radila uviđaj. Od tog dana više nisu videli Nemanju, za koga mogu da kažu da je, za razliku od oca, bio fin i vredan momak, piše "Alo".

Žika J., je u veoma je teškom stanju jer glava gotovo da mu je bila smrskana i lekari se bore za njegov život.

Zabranjivao im kontakt s komšijama

Komšije kažu da Žika J. (54) nikada nije kontaktirao s komšijama i da je to zabranio i porodici.

"Već neko vreme njegova supruga je teško bolesna i ne izlazi iz kuće bez nečije pomoći. Njen otac je bio juče. Prao je krv, koja je ostala u dvorištu. Niko nije smeo ništa ni da ga pita", dodaju komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track