AKCIJA ČISTAČ U NS: Policija uhapsila osumnjičenog za 6 krivičnih dela
Foto: Kurir, Ilustracija

Slede krivične prijave

AKCIJA ČISTAČ U NS: Policija uhapsila osumnjičenog za 6 krivičnih dela

Crna Hronika -
NOVI SAD - Policija u Novom Sadu je tokom akcije "Čistač" uhapsila mladića iz Sremske Mitrovice, osumnjičenog za šest krivičnih dela, kao i još dvoje osumnjičenih za razbojništvo u Novom Sadu.

Kako se navodi u saopštenju, P.R. (26) iz Sremske Mitrovice osumnjičen je da je preteći nožem, oduzeo novac i fotoaparat u jednoj privatnoj lekarskoj ordinaciji, a da je u protekle dve nedelje na isti način počinio još tri razbojništva.

Tada je oduzeo novac i mobilne telefone od zaposlenih u još jednoj zdravstvenoj ordinaciji, prodavnici i cvećari, a isti mladić osumnjičen je za krivična dela krađe novčanika i mobilnog telefona od radnika u prostorijama Doma zdravlja. P.R. je u pritvoru, a po odobrenju nadležnog tužioca biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Policija dodaje da su uhvaćeni i dvoje osumnjičenih za pokušaj razbojništva, neposredno pošto su pokušali da opljačkaju radnicu jedne prodavnice u centru Novog Sada. Sumnja se da su muškarac (43) i godinu dana mlađa saučesnica (42), sa korpom punom namirnica, došli na kasu i tražili novac od radnice, a kada je ona odbila njihov zahtev, muškarac ju je nekoliko puta udario rukom, a zatim i korpom, a onda su oboje pobegli.

Protiv njih će biti podneta krivična prijava koja ih tereti pokušaj razbojništva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track