RACIJA PO SREMU: Zaplenjena municija, lož ulje, dizel, heroin i marihuana
Foto: Kurir

Otkrili i pištolj

RACIJA PO SREMU: Zaplenjena municija, lož ulje, dizel, heroin i marihuana

Crna Hronika -
MUP je danas saopštio da su efikasnim operativnim radom, pripadnici MUP otkrili u više akcija na području Srema 681 komad municije, pištolj, 450 litara evrodizela i 530 litara lož-ulja, 45 paketića heroina i marihuanu.

Takođe rasvetljene su četiri krađe novca i zlata i jedna šumska krađa.

Municija različitog kalibra, pištolj ručne izrade kao i 30 grama biljne materije nalik na marihuanu i digitalna vagica pronađeni su pretresom osam stanova u Staroj Pazovi, Irigu, Sremskoj Mitrovici i Rumi. Evrodizel i lož-ulje, skladišteni u metalnim buradima, plastičnim balonima i kantama, otkriveni su u jednoj privatnoj garaži u Novoj Pazovi.

U stanu B. M. (44) u Sremskoj Mitrovici pronađen je i zaplenjen heroin. Nakon zadržavanja do 48 sati i saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

U redovnom postupku, nadležnim tužilaštvima, biće podneto 10 krivičnih prijava protiv 10 osoba.

Te krivične prijave će biti podnete zbog krivičnih dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, nedozvoljeno postupanje sa eksplozivnim i zapaljivim materijalom, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, neovlašćeno držanje opojnih droga, krađa i šumska krađa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track