DA LI STE GA VIDELI: Nestao Andreja Stojić, odneo slavski kolač u crkvu i nije se vratio
Foto: Đondović Dobio Sliku

Porodica traga za njim

DA LI STE GA VIDELI: Nestao Andreja Stojić, odneo slavski kolač u crkvu i nije se vratio

Crna Hronika -
Andreja Stojić (47) iz Beograda, ulica Vojvode Stepe 37, nestao je u ponedeljak, 16. novembra.

On je rano ujutro, na dan porodične slave, otišao u crkvu sa slavskim kolačom i od tada mu se gubi svaki trag. Iz kuće je izašao u bordo jakni, crnim trenerkama, dukserici i cipelama.

U ruci je imao ceger. Visok je oko 185 cm i težak oko 100 kilograma.

Njegova porodica ističe da je Andrija pod jakim antidepresivnom terapijom koju ne prima danima, da je sklon napadima panike i neartikulisanom ponašanjom.

- On je pacijent Laze Lazarevica, pije terapije. Tog dana prilicno uznemiren krenuo po kolač. Zaboravio je mobilni telefon, verovatno se uplašio i zbog toga. Andreja nije agresivan, ali ni komunikativan, tako da se verovatno sklanja od ljudi - ispričao nam je Andrejin brat Dejan.

On pretpostavlja da ce Andreja, posto vec nekoliko dana ne prima terapiju, početi da viče i galami, ali neće pokazivati agresiju.

- Zabrinuti smo, prijavili smo nestanak policiji.Međutim, nema naznaka da je moj brat vidjen u gradu. Ukoliko je otisao negde dalje autobusom, bojimo se da ne bi znao da se vrati. Andreja se dobro snalazi po našem kraju, ali ne i po ostalim delovima grada. Molim ljude da ukoliko ga vide bilo gde, odmah prijave nama ili policiji - istakao je Dejan Lukić.

Mole se svi koji primete Andriju u bilo kom delu grada da se jave porodici, na telefon 063 110 30 02 ili najbližoj stanici policije.

( Jelena Ivić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track