POSLEDNJE PORUKE TRAGIČNO POGINULIH STUDENATA: Vraćam se kući! Napokon!
Foto: Facebook

Putovali kući da s porodicom provedu božićnre praznike

POSLEDNJE PORUKE TRAGIČNO POGINULIH STUDENATA: Vraćam se kući! Napokon!

Crna Hronika -
MOSTAR - Četvoro studenata iz Hrvatske poginulo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se proteklog vikenda desila kraj Mostara. Poginuli su Vjekoslav Božanović (24) iz Donjeg Novog Sela, Antonija Šarić (22) iz Komletinaca, Tena Vračević (20) iz Trnave i Domagoja Roso (22) iz Đakova.

Putovali su kući za praznike, a s njima u automobilu bio je Stjepan Bošković, jedini student koji se spasao tako što je uspeo da pobegne iz automobila koji je upao u Neretvu.

Regionalni mediji objavili su njihove poslednje poruke koje su objavili na Fejsbuku.

Domagoj Roso kao poslednju objavu stavio je fotografiju s majkom pokraj Starog Mosta uz poruku: "Majka je besmrtna ljubav, ljubav koja nema usporedbe, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvijek stalo. Majke su sve to i još mnogo toga."

Foto: Facebook printscreen

Tena jedva čekala da dođe roditeljskoj kući

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

Tena Vračević je dan pre nesreće na Fejsbuku objavila da putuje kući uz komentar: "Napokon!". Nažalost, svojoj kući u Đakovo nije stigla...

Smrt prekinula mladalačku ljubav

Antonija Šarić i Vjekoslav Božanović su u vezi bili još od 2010. godine. Dvoje mladih Vinkovčana bili su iz susednih sela - Antonija iz Momleta, a Vjekoslav iz Donjeg Novog Sela.

Foto: Anadolija
Foto: Anadolija

Upoznali su se u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića u Vinkovcima, no ni završetak školovanja nije ih razdvojio. I studiranje su nastavili na istom univerzitetu, u 350 km udaljenom Mostaru.

(Radiosarajevo.ba/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track