PEDOFIL OBLJUBIO DEVOJČICU (13) Bivša žena zgrožena: Moj suprug je bolestan čovek!
Foto: Gane Đorđević

Uhapšen monstrum iz Lazarevca

PEDOFIL OBLJUBIO DEVOJČICU (13) Bivša žena zgrožena: Moj suprug je bolestan čovek!

Crna Hronika -
Čula sam da je uhapšen, treba da se leči, njemu je potrebna pomoć, izjavila nekadašnja žena Miodraga Đorđevića (47), koji se tereti da je obljubio devojčicu

LAZAREVAC - Miodrag je bolestan čovek koji treba da se leči i neka policija radi svoj posao - rekla je juče za Kurir bivša žena Miodraga Ðorđevića (47) iz Lazarevca, koji je u subotu uhapšen zbog sumnje da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu.Miodragova bivša žena, koja živi u Junkovcu kod Lazarevca, kaže za Kurir da više ništa ne želi da kaže o njemu.- Nemam nikakav komentar. Čula sam da je uhapšen, ali to je sad posao istražnih organa - rekla je njegova bivša supruga.Kako saznajemo, Miodrag je sa ženom i četrnaestogodišnjom ćerkom živeo u svojoj kući u Junkovcu do pre nekoliko godina, a posle razvoda iznajmio je stan u Lazarevcu, u kojem je i uhapšen u subotu.Žrtva iz Šapca- Ta devojčica je inače iz Šapca. Dolazila je često kod bake u Junkovac jer je njena majka imala problema sa suprugom. Miodrag je takođe iz Junkovca, i tako su se i upoznali i počeli da se viđaju. Devojčica je često odlazila kod njega. Ne možemo da verujemo šta se dogodilo, pa ta devojčica je mlađa godinu dana od njegove ćerke - pričaju meštani.Oni objašnjavaju da je Miodrag bio sklon poznanstvima s maloletnicama, ali i starijim ženama.- Pre ove devojčice s njim je živela maloletnica koja se školovala u Sopotu. Bila je tu nekoliko meseci, a potom je Miodrag doveo njenu majku. Neke starije komšinice u Junkovcu kažu da ih je zvao telefonom i pričao im razne gadosti. Nije se predstavljao, ali prepoznale su mu glas - kaže komšinica iz Junkovca.On dodaje da to nije sve i da su se pre nekoliko godina devojčice žalile da se skidao go pred njima.- Nisam verovala dok mi te iste devojčice nisu pokazale fotografiju na kojoj go stoji pored jelke u svom dvorištu. On je, usred belog dana, čekao maloletnice kad bi se vraćale iz škole. Devojčici koja je ćerka njegovog prijatelja poslao je fotografiju polnog organa, verujem da je slikao sebe - kaže ogorčena komšinica.

Živeo sa devojčicom... Zgrada u kojoj je uhapšen Đorđević
Živeo sa devojčicom... Zgrada u kojoj je uhapšen Đorđević

Dete na sigurnom

Ipak, ima i meštana koji ne veruju da je Miodrag pedofil.- Možda je ipak neka greška. Često je dolazio kod nas u radnju i kupovao slatkiše za našu ćerkicu. To se doduše proredilo otkako se razveo, ali i dalje ponekad navrati da kupi čokoladu - rekao je vlasnik jednog lokala.Devojčica koja je pronađena kod njega u stanu, i za koju se sumnja da ju je obljubio, živi s majkom u Šapcu, potvrdili su u Centru za socijalnu rad u Lazarevcu. Direktor te ustanove Miodrag Pavlović rekao je za Kurir da je devojčica bila u poseti rođaki svoje majke.- Sad je najvažnije da je devojčica na sigurnom. Ona je zbrinuta, i to je sve što možemo da izjavimo o ovom nemilom događaju - precizirao je Pavlović.

Više tužilaštvoBRANI SE ĆUTANJEMMiodrag je juče priveden u Više tužilaštvo u Beogradu na saslušanje, ali nije želeo da iznosi odbranu i odlučio je da se brani ćutanjem. Sud mu je odredio pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne ponovio delo. U tužilaštvu je juče i saslušana i trinaestogodišnja devojčica, koja je u Palatu pravde došla u pratnji majke.

(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track