KRISTIJAN UHAPŠEN U KRALJEVAČKOM ŠTEKU: Kriminalca sprovode u pritvor
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

U toku sprovođenje u pritvor

KRISTIJAN UHAPŠEN U KRALJEVAČKOM ŠTEKU: Kriminalca sprovode u pritvor

Crna Hronika -
Golubović je pronađen u jednom od svojih stanova u Kraljevu.

Kristijan Golubović uhapšen je u Kraljevu, prenose beogradski mediji.

U jednom od svojih stanova uhapšen je kriminalac protiv koga je više puta doneta pravosnažna presuda.

Tužilaštvo je dalo nalog policiji da sasluša Golubovića zbog izjava koje je u prethodnom periodu dao za medije, ali i u okviru svog Fejsbuk naloga, a kroz koje upućuje pretnje klaberki.

"Tvrdim da je Tamara Đurić zvana Ganga zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli urade ono što zaslužuje zbog svog prljavog jezika", samo je jedna od izjava koja će biti uzeta u obzir prilikom saslušavanja Golubovića.

Iako je svoje prijatelje pozvao da joj ne prete osim ako ne žele da joj plate da ih oralno zadovolji jer se boji da bi zbog toga mogao da ponovo odgovara pred licem pravde, Kristijanu se želja ostvarila, verovatno i brže nego što je mislio.

Podsetimo, Kristijan se nedavno nije javio na odsluženje zatvorske kazne u Zabeli i tako još jednom poslao poruku da se kriminal isplati.

Najnovije, četvrto po redu, odlaganje robije Golubović je zatražio iz medicinskih razloga zbog navodne operacije mozga. Ovo je potvrdio i njegov branilac Gvozden Grgur.

"Kristijan je blagovremeno zatražio odlaganje kazne kad mu se zdravstveno stanje pogoršalo. On je lično odneo zahtev u sud, ali ne mogu da vam kažem kad se to tačno dogodilo jer zahtev nije poslat iz moje kancelarije", kratko je izjavio Grgur.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva Kristijan Golubović doveden je u prostorije Policijske uprave u Kraljevu radi prikupljanja potrebnih obaveštenja, saznaje Tanjug. Inače, Goluboviću je u novembru 2014. godine izrečena pravosnažna kazna od osam godina zatvora zbog trgovine drogom, a izvrsenje je odlagano nekoliko puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track