NOVI DETALJI KRISTIJANOVOG HAPŠENJA: Advokat tvrdi da je samo priveden
Foto: Marina Lopičić

Iz farme u aps priveden zbog pretnji Tamari Đurić

NOVI DETALJI KRISTIJANOVOG HAPŠENJA: Advokat tvrdi da je samo priveden

Crna Hronika -
Pao na sitnici Kriminalac koji čeka odsluženje kazne zbog dilovanja droge, završio u policiji jer je preko Fejsbuka pretio klaberki. Neću ga krivično goniti, on nije za zatvor već za ludnicu, kaže Đurićeva

KRALJEVO - Kristijan Golubović uhapšen je juče u svom stanu u Kraljevu zbog pretnji koje je u javnosti i na svom Fejsbuk profilu upućivao klaberki Tamari Ðurić, s kojom je bio učesnik u rijalitiju „Farma 6“.Kako Kurir saznaje u policiji, Golubović je priveden po nalogu Višeg tužilaštva pošto se kriminalac nije odazivao na pozive koji su mu upućivani povodom pomenutih pretnji.- Iz tužilaštva su pokušavali da pozovu Golubovića na saslušanje povodom pretnji Tamari Đurić, ali se on nije odazivao na pozive, pa je tužilaštvo danas izdalo nalog policiji da ga uhapsi - rekao je Kurirov izvor iz MUP.Neko ga prijavioMeđutim, kako je za Kurir izjavio Golubovićev advokat Gvozden Grgur, kriminalac nije uhapšen niti priveden, već je odveden na saslušanje u svojstvu građanina.- Ne znam šta je tačno u pitanju, mislim da je vezano za nešto što je pisao na Fejsbuku i verovatno ga je neko prijavio. Tek kada bude saslušan i kada budu prikupljeni dokazi, biće utvrđeno da li ima osnova za pokretanje postupka. Telefon mu je dostupan takođe, što je još jedan od pokazatelja da nije uhapšen, a i da je uhapšen, zvao bi mene da prisustvujem saslušanju. Rekao mi je da ga nazovem za 15 minuta jer misli da će tada biti pušten - izjavio je Grgur.Kako nezvanično saznajemo, Tamara Đurić je sinoć bila u stanici policije na Bulevaru despota Stefana u Beogradu, gde je dala iskaz povodom Golubovićevih pretnji.Tamara Đurić je za naš list potvrdila da je bila u policiji.- Tačno je da sam bila na saslušanju. Neću krivično goniti Kristijana zbog uvreda i pretnji. Taj čovek nije za zatvor već za ludnicu - kazala je Đurićeva za Kurir.

Zbog ovog statusa je priveden... Kristijan
Zbog ovog statusa je priveden... Kristijan

Pojedini mediji su sinoć objavili, kako je navedeno, kompletnu izjavu Tijane Đurić koju je ona dala u policiji:- Što se tiče članka koji je objavljen u sredstvima javnog informisanja, gde Kristijan Golubović nastavlja da upućuje različite uvrede na moj račun i govori da sam živa samo zahvaljujući njemu jer je on tako rekao svojim „opasnim“ momcima, mogu da kažem da sam isti videla i pročitala tek kad su novinari kontaktirali sa mnom pre nekoliko dana i pitali me šta mogu da izjavim povodom toga. Tada sam novinarima rekla da on nije taj koji odlučuje da li ću ja živeti ili ne i da slobodno pokuša da me ugrozi pa ćemo videti da li uopšte može da dođe do mene - izjavila je Tamara i dodala da se ne oseća ugroženo: Socijalno ugrožen- On nije Bog pa da odlučuje ko će živeti, a ko umreti. Koliko sam uspela da upoznam Kristijana Golubovića, u njegovom opisu je da stalno nekome preti, izigravajući opasnog tipa, a u stvari bi njime trebalo da se bavi neka psihijatrijska ustanova. Takođe, mislim da je Kristijan sve to za mene naveo u nekom afektu jer nije imao prilika u životu da se svađa sa ženama i mislim da je zbog dugogodišnjeg boravka u zatvoru postao društveno i socijalno ugrožen, te da, kada ne može verbalno da izađe na kraj s nekim, on onda preti. Podsetimo, Golubović je u prethodnom periodu uputio niz uvreda Tamari Đurić na svojoj Fejsbuk stranici:- Tvrdim da je Tamara Đurić zvana Ganka zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli urade ono što zaslužuje zbog svog prljavog jezika - napisao je Golubović na društvenoj mreži 17. januara.

Četvrto odlaganjeJOŠ NEĆE NA ROBIJUU pojedinim medijima sinoć su se pojavile spekulacije da je Kristijan Golubović uhapšen i odveden na izdržavanje zatvorske kazne, koja mu je izrečena u novembru 2014. godine, a izvršenje je do sada odlagano četiri puta. Naime, Goluboviću je pravosnažna kazna od osam godina zatvora izrečena zbog trgovine heroinom, nakon što je uhapšen prilikom primopredaje u Crkvi Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010.- Netačno je da Golubovića vode na izdržavanje kazne jer je on podneo molbu za odlaganje, a molba odlaže izvršenje - rekao je sinoć za Kurir Golubovićev advokat Gvozden Grgur.Podsetimo, Kristijan je najnovije odlaganje robije zatražio iz medicinskih razloga - zbog navodne operacije mozga i pogoršanog zdravstvenog stanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track