ZAPALJEN AUTOMOBIL U NOVOM BEOGRADU: Izgorelo vozilo bivšeg direktora Građevinske direkcije Srbije
Foto: Nebojša Mandić

vatrogasci lokalizovali plamen

ZAPALJEN AUTOMOBIL U NOVOM BEOGRADU: Izgorelo vozilo bivšeg direktora Građevinske direkcije Srbije

Crna Hronika -
BEOGRAD - Automobil Dragana Grujića, bivšeg direktora Građevinske direkcije Srbije izgoreo je juče u garaži u Novom Beogradu, dok su još tri vozila oštećena.

Požar je izbio juče tri sata nakon ponoći u zajedničkoj garaži u zgradi na Bulevaru Arsenija Čarnojevića kod broja 88. Prema prvim informacijama zapalila su se dva vozila marke „škoda“ i „suzuki“, a požar je zahvatio i dva susedna vozila BMW i „tojotu“.

- U pitanju su bila dvojica sa kantom benzina koji su zapalili Grujiću automobil. Njemu je već jednom paljen automobil 2007. godine, saznaje Kurir od izvora u policiji.

Naime Grujić je pre nego što je postao direktor Građevinske direkcije Srbije, nalazio na mestu Načelnika policije u Prokuplju.

- Požar na vozilu "škoda superb", koji se dogodio u prizemlju višespratne zgrade u Bulevaru Arsenija Čarnojevića izazvan je namerno, saopšteno je iz MUP.

Kako je navedeno, dosadašnjim operativnim radom MUP-a utvrđeno je da je jučerašnji požar na vozilu, čiji je vlasnik bivše odgovorno lice Građevinske direkcije Srbije D.G, namerno izazvan i da se prosirio na još tri vozila.

- Policijski službenici intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica koje su dovele do tog požara, saopštio je MUP.

U požaru je izgorelo i vozilo Jelene Kosanić Podunavac, direktorke informativnog programa Televizije B92. Sa njom je bilo i dvoje dece koja su se nagutala dima i njima je pomoć ukazana u Dečjoj bolnici u Tiršovoj ulici.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track