TUGA U BARAJEVU: Mladić izgoreo u montažnoj kući
Foto: Nebojša Mandić

Požar u naselju

TUGA U BARAJEVU: Mladić izgoreo u montažnoj kući

Crna Hronika -
Ugljenisano telo u ruševinama pronašli su vatrogasci, a pretpostavlja se da je vatra buknula zbog šporeta na drva ili upaljene cigarete

BEOGRAD - Aleksandar Džadžić (32) izgoreo je u požaru koji je u četvrtak oko 2.15 sati izbio u njegovoj kući u Barajevu.Ugljenisano telo u ruševinama pronašli su vatrogasci, a pretpostavlja se da je vatra buknula zbog šporeta na drva ili upaljene cigarete.

Zgarište... Ostaci objekta u kojem je stradao Aleksandar Džadžić
Zgarište... Ostaci objekta u kojem je stradao Aleksandar Džadžić

Komšinica J. C. prva je primetila da Džadžićeva kuća gori, a u pomoć mu je odmah pritrčao njen suprug.- Moj muž je razbio prozor kako bi proverio da li je Aleksandar unutra, međutim, iz kuće je tad izašla velika količina dima. Ništa nije mogao da uradi - priča potresena J. C.Džadžić je živeo na Novom Beogradu, a kada mu je pre tri godine umro otac, s bratom se preselio u Barajevo.- Aleksandrov brat je nedavno otišao da radi u Norvešku. Rekao mi je: „Čuvaj mi kuću i brata.“ Mučenik nije ni slutio da će samo mesec dana nakon odlaska izgubiti i brata i dom... Hteli su kuću da renoviraju, ali nije im se dalo - kaže komšinica.(J. R. - M. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track