Najnovije vesti

MAJKA NESTALE BILJANE ĐORIĆ (22): Ne gubim nadu da će se moja ćerka pojaviti!

Porodična drama

MAJKA NESTALE BILJANE ĐORIĆ (22): Ne gubim nadu da će se moja ćerka pojaviti!

Crna Hronika
Biljana nestala 2. decembra 2015. godine u Kraljevu, gde je na kiosku uzela cigarete, ostavila pasoš i mobilni telefon i rekla: „Doći će neko da uzme ovo“

KRALJEVO - Ni tri meseca od nestanka studentkinje Biljane Ðorić (19) iz Kraljeva njena porodica ne gubi nadu da će biti pronađena.

Podsetimo, Biljana je nestala 2. decembra prošle godine kod restorana „Zadužbina“ u Kraljevu, gde je na kiosku uzela cigarete, ostavila pasoš i telefon i rekla: „Doći će neko da uzme ovo.“ Pre toga, devojka se iz Kosovske Mitrovice, gde studira, dovezla taksijem do grada.

Ne odustaju od potrage

Neutešna majka Vesna ne odustaje od potrage za mezimicom.
- Ništa se ne dešava već mesecima. Policija kaže da nema nikakav trag, njene drugarice se ne javljaju... Ne znam, nemoguće mi je da niko ne zna šta se dogodilo - priča majka nestale devojke.

Ona kaže da ih i dalje drži nada da će Biljana biti pronađena.
- U bilo kakvom stanju kada bi je pronašli, odahnula bih. Ma, samo da se javi i kaže da je živa, ništa drugo ne tražim - kroz suze priča Vesna Đorić.

Osim Biljane, njeni roditelji imaju još dve ćerke i sina.

Naša sestra je nestala

 

- Deca su loše, strašno im je. Srednja ćerka i sin svake večeri pred spavanje ponavljaju: „Naša Bilja je nestala. Kada će se vratiti?“ - jedva je prošaputala nesrećna žena.

Za Biljanom Đorić, osim policije, tragali su i ronioci, koji su pretražili reku Ibar. 

(J. I.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...