JEZIVO: Majci tinejdžera prete krvnom osvetom zbog ubistva dilera na Vračaru!
Foto: Facebook

Ubistvo u Beogradu

JEZIVO: Majci tinejdžera prete krvnom osvetom zbog ubistva dilera na Vračaru!

Crna Hronika -
Babićevi prijatelji su presreli majku uhapšenog tinejdžera da bi joj pretili osvetom za ubistvo. Pretnje su se potom ponovile telefonskim putem

BEOGRAD - Majka tinejdžera Bogoljuba S. (16), osumnjičenog za ubistvo Nikole Babića (26) na Vračaru, izložena je pretnjama krvnom osvetom od Babićevih prijatelja!

Naime, u utorak uveče pred kapijom kuće u kojoj je Bogoljub živeo s majkom do hapšenja pojavio se automobil i četvorica maskiranih mladića.

Oni su presreli majku uhapšenog tinejdžera da bi joj pretili osvetom za ubistvo Babića. Pretnje su se potom ponovile telefonskim putem.

Uznemirena žena, koja osim Bogoljuba ima i šestomesečnu bebu, obratila se stanici policije Voždovac, gde je prijavila pretnje.

Policija je, kako saznajemo, ove pretnje ozbiljno shvatila, pa je slučaj predat inspektorima UKP, a pojačane su i patrole ispred kuće na Voždovcu u kojoj Bogoljubova majka još stanuje.

Zgrada ispred koje je ubijen Babić   foto: Zorana Jevtić
Zgrada ispred koje je ubijen Babić foto: Zorana Jevtić

Ove informacije potvrdila i sama Jovanka, majka uhapšenog tinejdžera.

- Prolaze kolima noću, a preksinoć su se parkirali pred kapijom i presreli me... Imam bebu od šest meseci, bolesna sam i ove pretnje su me jako uznemirile. Ako se nastave, moraću da se iselim - rekla je Jovanka.

Podsećamo, Bogoljuba je uhapsila u subotu uveče ekipa Interventne policije zbog sumnji da je u petak uveče hicem u glavu usmrtio Nikolu Babića u Cerskoj ulici na Vračaru.

Prilikom pretresa kuće u kojoj je živeo s majkom, pronađena je veća količina marihuane i sintetičke droge spid, kao i pištolj iz kojeg je navodno pucao na Babića.

Tinejdžer je odranije poznat policiji zbog prijava za trgovinu drogom. U toku policijskog ispitivanja, maloletnik je priznao zločin.

Nikola Babić sahranjen je u utorak na groblju u Ivanči.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track