ZVEZDAN SLAVNIĆ VREĐAO POLICAJCE: J..aću vam mater pandursku!
Foto: Dado Đilas

Mokin sin pod istragom zbog psovanja

ZVEZDAN SLAVNIĆ VREĐAO POLICAJCE: J..aću vam mater pandursku!

Crna Hronika -
„Šta ti hoćeš, pi.ko jedna? Ne znate s kim imate posla. Ja sam deset godina robijao!“, urlao je mlađi Slavnić na patrolu nakon što je komšinica njega i suprugu Anu Kovačević prijavila zbog psa

Protiv Zvezdana Slavnića (39), sina legendarnog košarkaša i trenera Moke Slavnića, i njegove nevenčane supruge Ane Kovačević tužilaštvo je pokrenulo istragu jer su vređali i psovali policajce, saznaje Kurir.Mlađi Slavnić se verbalno sukobio s policijskom patrolom koja je došla na poziv njegove komšinice (ime poznato redakciji), koja je 5. februara u 19 sati prijavila Slavnića i njegovu suprugu zbog problema koje njihov pas navodno pravi u zajedničkom dvorištu.Prijava zbog psaPrema navodima krivične prijave, policajci MUP su se posle poziva komšinice uputili na Slavnićevu adresu u Zemunu, gde im je otvorila vrata njegova supruga.- Pošto je odbila da veže psa i pokaže policajcima ličnu kartu, Kovačevićeva je pitala pripadnike MUP ko ih je poslao, rekavši im da su drotovi, p..ke pandurske i da će im j..ati mater!Kad su ušli u stan, Zvezdan Slavnić im se obratio rečima: „U čemu je vaš problem? Je l‘ vas matora kučka zvala da je zaštitite?“ Na ponovno insistiranje da pokaže lična dokumenta Slavnić se jednom od policajaca obratio rečima:- Šta ti hoćeš, pi.ko jedna? Ne znate s kim imate posla. Ja sam deset godina robijao. J..aću vam mater svoj četvorici! - piše u krivičnoj prijavi u koju je Kurir imao uvid, a koju su podneli policajci PS Zemun.Bogat dosijePrema ZKP, za ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti predviđena je zatvorska kazna od šest meseci do dve godine.Sin poznatog košarkaša ima bogat policijski dosije i do sada je više puta osuđivan za različita krivična dela.

Sin mu se nije proslavio... Moka Slavnić
Sin mu se nije proslavio... Moka Slavnić

Slavnić je po kriminalnim delima javnosti poznat još od marta 1998, kad je kao dvadesetdvogodišnjak u klubu „Četiri sobe“ pucao u Olivera Jovanovića. Od zadobijenih povreda Jovanović je preminuo 12 dana kasnije, a Slavnić je uhapšen dve nedelje posle obračuna u stanu prijatelja u Novom Beogradu u kojem se krio od policijske potere. Osuđen je na devet i po godina, ali mu je kazna, koju je odležao u KPZ Valjevo, amnestijom smanjena na osam godina. Hapšen je i 2002. godine, kad je za vreme zatvorskog vikenda udario vlasnika beogradskog restorana „Trag“ jer mu nije ostavio slobodan sto.RobijaoPresudom Višeg suda u Kruševcu Zvezdan Slavnić je septembra 2010. godne bio osuđen kao član dvadestočlane grupe na dve godine i 10 meseci zatvora zbog trgovine drogom. Tad je pušten da se brani sa slobode do pravosnažnosti presude pošto je u pritvoru bio od oktobra 2008. godne.

ZVEZDANOVA KRIMI-BIOGRAFIJA1. ubistvo2. tuča3. trgovina drogom4. ometanje službenog lica

Sukob u klubuPUCAO ZBOG KSENIJEPevačica Ksenija Pajčin, koju je ubio maneken Filip Kapisoda marta 2010, često je pominjala Zvezdana kao svoju prvu i najveću ljubav, navodeći da joj je najteži raskid u životu bio upravo s njim. Njihova veza se završila 1998. takođe tragedijom, kad je Zvezdan hicima iz pištolja ubio Olivera Jovanovića, a novine su tad pisale da je povod za ubistvo bio sukob upravo zbog Ksenije.

ProblematičniOSUĐENA DECA POZNATIH- Stefan Karić, sin biznismena Sretena Karića, pravosnažno osuđen 2010. na godinu dana zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena Stanislava Pavlović- Luka Bojović, sin preminulog direktora beogradskog zoo-vrta Vuka Bojovića, u Španiji osuđen na 18 godina zatvora za zločinačko udruživanje, držanje oružja i falsifikovanje dokumenata-Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, osuđen na četiri godine zatvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova devojka Jelena Paunović- Rašid Sakić, sin pevača Sinana Sakića, osuđen na 12 godina zatvora zbog ubistva Dragoljuba Despotovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track