Najnovije vesti

SRCE DA PREPUKNE: Dete (13) se ubilo zbog ocena!

Smrt učenice sedmog razreda iz Negotina

SRCE DA PREPUKNE: Dete (13) se ubilo zbog ocena!

Crna Hronika
Marija Belčić, kojoj su roditelji uskratili kompjuter i mobilni jer je popustila u školi, preksinoć pobegla od kuće, telo nađeno na periferiji grada

NEGOTIN - Marija Belčić (13), učenica sedmog razreda iz Negotina, ubila se juče skokom sa silosa zbog loših ocena u školi. Devojčica je preksinoć pobegla od kuće, a 13 sati kasnije njeno telo pronađeno je pored objekta visokog 30 metara, s kog je skočila.

Na mesto nesreće na periferiji Negotina ubrzo su došli njeni otac i majka.Zašto si skočila, dušo- Ne mogu da pričam, sedim pored tela svoje ćerke i gledam je. Ne mogu da verujem da je skočila sa 30 metara visine. Nadali smo se da će se vratiti, pretražili smo ceo kraj, ali desilo se ono najgore. Ne znam zašto je to uradila, da mi je samo rekla, sve bih rešio - rekao je kroz suze Marijin otac Goran.Oko tela nesrećne devojčice okupili su se brojni građani.- Zašto si skočila, dušo naša, šta te je na to nateralo? - kukala je rođaka.Ni drugi meštani nisu bili raspoloženi za razgovor.- Postoje dve verzije priče zbog čega se devojčica odlučila na samoubistvo. Po jednoj, ubila se zbog svađe s dečkom. Prema drugoj, zabrinula se zbog loših ocena. Ovo je strašno. Ne možemo da poverujemo da se to dogodilo. Svi smo se nadali da će je pronaći negde i da je posredi dečji nestašluk - naveo je jedan od građana.Roditelji devojčice žive u Mihajlovcu, a ona je privremeno sa sestrom živela kod babe i dede u Negotinu, gde je išla u sedmi razred Osnovne škole „Branko Radičević“. Ona je kuću napustila oko tri sata ujutru.- Pretpostavlja se da je devojčica izašla kroz sobu starije sestre i prošla sporednim ulazom kroz dvorište. Oko 2.45 časova Marija je razmenila poruke s momkom Stefanom i od tada joj se gubi svaki trag. Kad su ujutru baba i deda primetili da je nema, počela je potraga, ali, nažalost, telo je pronađeno - kaže sagovornik iz istrage.Popustila u školiMarijin otac Goran kroz suze kaže da su se nadali da će se ona vratiti.- Mariju nikada nismo tukli. Međutim, malo je popustila u školi, a kako se bliži kraj školske godine, uskratili smo joj korišćenje kompjutera i mobilnog telefona na nekoliko dana. Sada vidim da je telefon koji sam joj oduzeo ipak odnela sa sobom. Strepeli smo jer naša vaspitna mera sigurno nije bila povod za odlazak od kuće - priča očajni Goran.On objašnjava da u poruci koju je poslala dečku nije spominjala odlazak.- Reč je samo o poruci dečjih simpatija. Zvali smo je, ali se nije javljala, a potom je telefon isključen. Nije se javljala ni Stefanu. Svi smo u šoku jer ovo nije ličilo na nju. Nikada nije bila tako hirovita, niti odlazila od kuće a da mi ne znamo gde je. A onda su nam javili da je telo nađeno... - kaže sagovornik.

UzaludSRBIJA TRAGALA ZA MARIJOMZa devojčicom je policija, na insistiranje roditelja, juče raspisala potragu. Drugovi i drugarice iz Marijinog odeljenja lepili su plakate s njenom fotografijom po gradu, slali poruke preko društvenih mreža. Ubrzo se vest raširila po celoj Srbiji. Po Negotinu i okolini na desetine ljudi tražilo je Mariju.

Crna serija/Samoubistva dece u Srbiji10. maj 2011 - Aleksa Janković (14) iz Niša skočio s trećeg sprata zgrade posle višemesečnog zlostavljanja od strane školskih drugova. Iako su roditelji nekoliko puta prijavljivali nasilje, škola koju je dečak pohađao nije reagovala15. novembar 2012 - Petnaestogodišnja D. B. preminula nakon skoka s trećeg sprata zgrade u centru Beograda. Lekari su se nekoliko dana borili za njen život, ali je na kraju podlegla povredama27. maj 2014 - Četrnaestogodišnja Anđela P. skočila s hotela „Nova zvezda“ u Vrnjačkoj Banji. Nakon tragedije utvrđeno da je bila žrtva vršnjačkog nasilja19. mart 2015 - Četrnaestogodišnjak A. V. skočio sa sedmog sprata zgrade u Novom Sadu. Motiv samoubistva nije poznat

NOVI STARS: Nataša Bekvalac vantelesnom oplodnjom do drugog deteta

Pop zvezda raspitivala se na klinici o vantelesnoj trudnoći

Magazin Stars svake srede donosi ekskluzivne vesti i fotografije iz sveta poznatih i slavnih.

U ovom broju otkrivamo da je pop zvezda Nataša Bekvalac posetila kliniku za veštačku oplodnju.

Da li je to put kojim će ići do drugog deteta ostaje da vidimo u narednom periodu.

U ovom broju, poklanjamo drugi deo postera muzičke zvezde Milice Todorović.

Čitajte Stars!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...