ZAPALJEN RESTORAN ČLANA SEDMORICE MLADIH: Na lokal Nebojše Kunića bačen Molotovljev koktel
Foto: Nebojša Mandić

Kriminal na Zlatiboru

ZAPALJEN RESTORAN ČLANA SEDMORICE MLADIH: Na lokal Nebojše Kunića bačen Molotovljev koktel

Crna Hronika -

Srećom, niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta. Prema prvim rezultatima istrage, na lokal je bačen Molotovljev koktel

U turističkom centru Zlatibora, u petak ujutru, zapaljen je restoran čiji je zakupac Nebojša Kunić, nekadašnji član grupe "Sedmorica mladih". Srećom, niko nije povređen, ali je pričinjena materijalna šteta. Prema prvim rezultatima istrage, na lokal je bačen Molotovljev koktel.

Policija i pripadnici Sektora za vanredne situacije su u u petak oko 9 časova po dojavi izašli na teren. Kako je rečeno, oni zajedno sa Osnovnim javnim tužilaštvom rade na utvrđivanju svih činjenica.

- Nije bilo povređenih, u toku je utvrđivanje uzroka požara - šturo su poručili u Policijskoj upravi Užice.

Milan Stamatović, predsednik Opštine Čajetina, ovim je povodom još jednom pozvao nadležne državne organe da nastave naprasno prekinutu istragu Radne grupe Uprave kriminalističke policije, a koja se bavila spornim privatizacijama na Zlatiboru.

- Godinama upozoravamo na kriminalne aktivnosti na Zlatiboru, a sve što smo dobili jeste jedna presuda po kojoj mi moramo platiti 300.000 dinara za duševni bol jednog političara - kaže Stamatović. - Naše navode o ozbiljnom prisustvu kriminalaca na Zlatiboru, nažalost, niko ne istražuje. Dok se ne reši bezakonje mereno milionima evra, kriminalci će osećati slobodu da prete, pale i uništavaju tuđe.

O najnovijem incidentu na Zlatiboru obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Užicu.

Nebojša Kunić je u ime svoje supruge Irene nedavno zakupio ovaj lokal, a već na početku rada na Zlatiboru su doživeli neprijatnost. Prema prvim podacima, vatra se unutar lokala sama ugasila zbog nedostatka kiseonika, pa šteta pukim slučajem ne prelazi nekoliko desetina hiljada dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track