TRENER HARISA DŽINOVIĆA: Mis Svetlana hoće da me uništi!

Odgovara pevačici

TRENER HARISA DŽINOVIĆA: Mis Svetlana hoće da me uništi!

Crna Hronika -

Aleksandar Zdravković demantuje optužbe bivše devojke Mis Svetlane da ju je brutalno tukao i tvrdi da ga ona progoni i da treba da poseti neuropsihijatra

Sa Mis Svetlanom sam bio u vezi tri i po godine, a ona kaže da me ne poznaje. U šoku sam šta je sve ispričala, ta žena treba da poseti neuropsihijatra. Naravno da je nisam tukao, ne znam šta hoće od mene, kaže za Kurir Aleksandar Zdravković, teniski trener Harisa Džinovića, Mileta Kitića i mnogih estradnih zvezda.Podsetimo, pevačica Svetlana Koprivica - Mis Svetlana optužila ga je u jučerašnjem Kuriru da ju je brutalno pretukao u njenom stanu. Međutim, Aleksandar Zdravković demantuje njene tvrdnje.- Sporazumno smo raskinuli pre godinu dana. Od tada je nijednom nisam pozvao, već samo ona mene - rekao je Aleksandar i priznao da je u sredu bio u stanu Mis Svetlane, ali da ga je bivša devojka sama pozvala.Nisam joj upao u stanKako navodi, pristao je da ode da bi joj pomogao sa stvarima koje je trebalo da prenese.- Naravno da nisam upao u stan. Zvala me je da joj pomognem da prenese neke stvari, rekla mi je da dođem s prijateljima i da joj pomognem sa selidbom. Istina je da smo se posvađali, ali tu nije bilo nikakvog nasilja. Bili smo sami u stanu - tvrdi teniski trener.On dodaje da njene komšije znaju da su živeli zajedno.- Zapitajte se koliko je ona normalna kada kaže da ne poznaje čoveka pored koga je spavala tri i po godine. Telefon joj se jeste polomio dok smo se svađali, ali to nisam ja učinio, već joj je ispao iz ruke. Shvatam da hoće da mi se osveti, samo mi nije jasno zbog čega - kaže Aleksandar, koji tvrdi da do sada nije imao krivične prijave i da nije nasilnik.Zdravković kaže da je u četvrtak pozvan u policijsku stanicu na razgovor.- Prvi put sam pozvan u policiju na razgovor i nije istina da sam maltretirao sestru. U mom telefonu su samo Svetlanini propušteni pozivi, čak sam joj nekoliko puta slao poruke da me više ne uznemirava. Nije mi bilo dobro kada sam video njenu izjavu da sam joj pretio rečima: „Završićeš kao Ksenija Pajčin.“ Nisam joj nikada pretio, ona meni očigledno hoće da uništi karijeru. Teniski trener sam, ceo život se bavim sportom, nikada se fizički ne bih obračunavao sa ženom. Ljudi, ona ima pedeset kila, ne bi mi palo na pamet da je udarim - rekao je Aleksandar.Sve je izmislilaOn nije osporio da je između njih bilo nesuglasica i svađa.- Bilo je između nas verbalnih svađa, ali fizičkog kontakta nikad. Ona je žena spremna na sve, ne čudi me i da je nekom platila za te lekarske izveštaje, nema ona nikakve povrede. Razumem da neko doda ili da preuveliča priču, ali da je izmisli od početka do kraja, to je već bolesno - kaže Zdravković.

Mis Svetlana odgovaraNISAM SLAGALA, IZLOMIO MI JE REBRAMis Svetlana kaže da se oseća veoma loše.- Inspektori su juče bili ponovo kod mene, uzeli su snimke iz Urgentnog centra. Pa ko bi normalan lagao takve stvari. Izlomljena su mi rebra s leve strane, plaše se doktori za plućnu maramicu. Zahvalna sam Svetom Vasiliju što sam živa - kaže pevačica.Nakon što smo joj preneli da Aleksandar tvrdi da su bili u vezi, ona je odgovorila:- Zabavljali smo se sve dok nisam videla da je psihopata i shvatila da pije antidepresive i ima nagon „ubiću tebe, pa sebe“. Ludaka kao on ima dosta, ali fizički ne napadaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track