Privedeni bokseri koji su pretukli banjalučkog studenta

Privedeni bokseri koji su pretukli banjalučkog studenta

Crna Hronika -
Danijel Topalović, reprezentativac BiH, i Darko Jarić, obojica članovi banjalučkog Bokserskog kluba Slavija, privedeni su zbog učestvovanja u tuči u kojoj je premlaćen Vladimir Orašanin (24) iz Banje Luke

BANJALUKA - Topalović i Jarić će biti saslušani kako bi se utvrdile okolnosti vezane za fizički obračun u banjalučkom naselju Obilićevo, koji se odigrao 12. maja ove godine, pišu Nezavisne novine.Izvor blizak istrazi naveo je da je za sada poznato da je došlo do tuče u kojem su povređene četiri osobe, među kojima je najteže povrede zadobio Vladimir Orašanin. Policija nastoji utvrditi okolnosti tuče kao i broj osoba koje su u njoj učestvovale. Majka pretučenog mladića tvrdi da se u čitavom slučaju pokušava sakriti ime još jednog poznatog boksera.

Podsetimo, Orašanina, studenta treće godine informatike u Beču, su u subotu iza ponoći napali bokseri slomivši mu jagodičnu kost i vilicu. Mladić je zadobio nagnječenja po celom telu.

Iz Bokserskog kluba Slavija saopštili su da će reagovati kada istražni organi završe svoj dio posla naglasivši da su protiv svakog oblika nasilja."Ukoliko se utvrdi da su bokseri Slavije učestvovali u ovom incidentu, protiv njih će biti preduzete disciplinske mere", stoji u saopštenju BK Slavija.

Nezavisne novine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja