TEŠKA NESREĆA KOD NOVOG PAZARA: Majka troje dece stradala na motoru
Foto: Aleksandar Nićiforović

TEŠKA NESREĆA KOD NOVOG PAZARA: Majka troje dece stradala na motoru

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Rođaci, prijatelji i komšije oprostili su se od Mirzete Salković (32), majke troje male dece, koja je nastradala u sudaru motora kojim je upravljao njen suprug Rešad (36) i automobila marke “audi” na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće.

Prema rečima očevidaca, supružnici Salković kretali su se iz pravca Ribarića, kada je prilikom jedne oštre krivine udesno motor prešao u levu kolovoznu traku, udario u “audi” kojim je iz suprtonog pravca upravljao I.B., a potom se nekoliko puta prevrnuo.

Nesrećna žena ostala je mrtva na licu mesta, a Rešad je posle ukazane pomoći i saniranja povreda prebačen u Klinički centar u Kragujevcu.

- Tuga neopisiva, ostaše dečica u trenu bez majke. Rešad je obožavao motore i džipove, a iako je voleo adrenalin koji mu donosi njihova vožnja, bio je uzoran vozač koji je poštovao pravila saobraćaja. Nadamo se da će se uspešno oporaviti i da će deca u njemu imati oslonac u životu – pričaju komšije Salkovića koji ne znaju da li su Salkovići prilikom udesa imali kacige.

Prema nezvaničnim informacijama, zdravstveno stanje Rešada Salkovića je stabilno i on je van životne opasnosti.

U novopazarskom Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da će uzrok nesreće biti poznat nakon veštačenja stručnjaka i da će tek nakon toga odlučiti da li će i protiv koga preduzimati zakonske mere, prenosi Alo.

- Imamo izveštaj policije sa uviđaja, naložili smo obdukciju stradale i veštačenje stručnjaka, pa ćemo pri dobijanju svih relevantnih informacija odlučiti da li će biti podnete krivične prijave i protiv koga – ističe portparol tužilaštva Jovan Milanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track