POBEGAO U AMERIKU: Sud raspisuje poternicu za Vladom Stanojevićem
Foto: Dragan Kadić

Napad na Ana Mariju Žujović

POBEGAO U AMERIKU: Sud raspisuje poternicu za Vladom Stanojevićem

Crna Hronika -

Njegov branilac obavestio je sud da je voditelj u Americi i da se u Srbiju neće vraćati do kraja godine. Sudiji Slavici Jeftović nimalo se nije svidelo „opravdanje“ advokata bahatog nasilnika, pa je istog trenutka odgovorila da će za njim raspisati poternicu zbog nemogućnosti vođenja postupka

BEOGRAD - Treći osnovni sud u Beogradu u petak je raspisao poternicu za voditeljem TV Pink Vladimirom Stanojevićem iz Trstenika, koji je optužen da je pretukao svoju bivšu devojku, fitnes instruktorku Ana Mariju Žujović.

Postupak koji je juče trebalo da počne pred Trećim sudom odložen je zbog Stanojevićevog izostanka, a njegov branilac obavestio je sud da je voditelj u Americi i da se u Srbiju neće vraćati do kraja godine.

Sudiji Slavici Jeftović nimalo se nije svidelo „opravdanje“ advokata bahatog nasilnika, pa je istog trenutka odgovorila da će za njim raspisati poternicu zbog nemogućnosti vođenja postupka.

Tako će bahati voditelj, odmah po dolasku u Srbiju, biti sproveden kod sudije Jeftović, koja će tek onda moći da zakaže početak suđenja.

Optužnica tereti Stanojevića da je pretukao Žujovićevu, a zbog toga mu preti osam meseci zatvora.

Foto Facebook
Foto Facebook

Ana Marija Žujović je 3. februara prošle godine na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju na kojoj se vide masnice i podlivi na licu, ispod koje je napisala: - Nisam Rijana, ali ni ti nisi Kris Braun, a što je najgore - ovo je Srbija, zemlja gde niko ne odgovara za svoja dela - glasio je status fitnes prvakinje, a u produžetku je stajao haštag „stop nasilju nad ženama“.

Budući da je ovo podiglo veliku prašinu u javnosti, ubrzo se oglasio njen tadašnji verenik Vladimir Stanojević, koji je najpre tvrdio da je u pitanju kampanja za borbu protiv nasilja nad ženama, ali kad je Žujovićka istog dana medijima izjavila da je zapravo dobila batine od njega, usledilo je voditeljevo saopštenje.

- U ponedeljak uveče, nakon što sam završio s poslom u jednom noćnom klubu, uverio sam se u neke stvari na koje sam sumnjao i „crno na belo“ video da ova veza ide u propast i da nema povratka nazad. To je bila „kap koja je prelila čašu“, izašao sam iz kluba i krenuo ka njoj u nameri da joj sve kažem i da se okrenem i odem iz njenog stana.

Kad sam došao kod nje, rekao sam joj da sedne, ispričao sve što sam imao i krenuo ka vratima. Ona me je povukla i nakon žučne rasprave, komešanja, povlačenja, odgurnuo sam je rukom u predelu lica, nakon čega sam izašao iz stana i otišao kući.

Ujutru sam video njenu sliku s masnicom na oku i nebulozni komentar koji se očigledno odnosi na mene i opisuje me kao nasilnika - pisalo je, između ostalog, u Stanojevićevom saopštenju.I. M. - I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track