Seme kanabisa otkriveno u pismu

Kanabis

Seme kanabisa otkriveno u pismu

Crna Hronika -
U pošiljci iz Belgije 14. maja u dve epruvete pronađeno je ukupno 20 semenki kanabisa, a prethodno je u pošiljci iz Holandije, 7. maja ove godine, namenjenoj primaocu u Novom Sadu pronađeno 25 semenki kanabisa

BEOGRAD - Carinski službenici su tokom proteklog meseca u carinskom referatu Pošta Novi Sad prilikom pregleda sadržaja pismonosnih pošiljki u nekoliko slučajeva pronašli seme opojnih droga, što je naknadno i potvrđeno stručnom ekspertizom, saopštila je Uprava carina.

U pošiljci iz Belgije 14. maja u dve epruvete pronađeno je ukupno 20 semenki kanabisa, a prethodno je u pošiljci iz Holandije, 7. maja ove godine, namenjenoj primaocu u Novom Sadu pronađeno 25 semenki kanabisa.

U pošiljci iz Holandije, koja je 27. aprila prijavljena za carinjenje za primaoca u Novom Sadu, u dve kesice otkrivene su 34 semenke kanabisa, a prethodno su u pošiljci koja je 6. aprila ove godine pristigla na carinjenje od pošiljaoca iz Slovenije pronađena dva pakovanja sa ukupno šest semenki kanabisa.

Sve pošiljke su, nakon potvrde fitosanitarnog inspektora da se radi o kanabisu, predate u dalju nadležnost istražnih organa, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja