Uhapšeni napadači na vlasnika menjačnice

Ubistvo

Uhapšeni napadači na vlasnika menjačnice

Crna Hronika -
Policija je veći deo protivpravno prisvojenog novca pronašla u blizini groblja u selu Zalužnje, gde su ga, kako se pretpostavlja, N.P. i N.Đ. zakopali

LESKOVAC - Leskovačka policija saopštila je da je posle dužeg operativnog rada pronašla izvršioce krivičnog dela razbojištva koji se sumnjiče da su protivpravno prisvojili oko 8,8 miliona dinara.

U saopštenju Policijske urave Leskovca navodi se da je policija uhapsila i odredila zadržavanje N.P. (25) i N.Đ. (23) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojištvo na štetu vlasnika menjačnice i njegove supruge.

Sumnja se da su ova dvojica, na osnovu prethodno sačinjenog dogovora, 19. aprila ove godine, oko osam sati u Leskovcu, upotrebom fizičke sile od vlasnika menjačnice oduzeli torbu sa oko 8,8 miliona dinara.

N.P. i N.Đ. su maskirani "fantomkama", najpre prišli sa leđa vlasniku menjačnice i njegovoj ženi, a zatim ih više puta udarili pesnicama u glavu, usled čega su oštećeni pali na zemlju. Nakon toga, oni su nastavili da oštećenog nogama šutirju u glavu dok mu nisu skinuli torbicu sa novcem koju je nosio preko ramena.

Policija je veći deo protivpravno prisvojenog novca pronašla u blizini groblja u selu Zalužnje, gde su ga, kako se pretpostavlja, N.P. i N.Đ. zakopali.

Novac će biti vraćen vlasniku, a N.P. i N.Đ. će u toku dana biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu, navodi se u saopštenju leskovačke policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track