MAJKA UBIJENE JELENE: Rado, gaziš preko moje mrtve ćerke

Zgrožena Zorica Krsmanović

MAJKA UBIJENE JELENE: Rado, gaziš preko moje mrtve ćerke

Crna Hronika -

Možda ta žena misli da će steći popularnost i zaraditi na pokojnoj Jeci, ne znam, ali znam da mi svaki dan sipa so na ranu, kaže Zorica Krsmanović o Radi Matić, SMS ljubavnici zeta Zorana

BEOGRAD - Imam ranu i neko mi sipa so na nju svakog dana. Uopšte nije u redu i ne razumem. Jelena je ubijena i umesto da se traži ubica, preko nje mrtve neko gazi! Možda ta Rada misli da će tako steći popularnost, ne znam. Ovako je reagovala Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene, nakon pisanja Kurira da Rada Matić, koja se dopisivala s njenim zetom Zoranom, ulazi u rijaliti „Parovi“.

Dalje od moje unukeKrsmanovićeva smatra da Rada sve ovo radi da bi zaradila na njenom mrtvom detetu.- Ne znam odakle ta devojka u toj priči, ni kako se došlo do nje. Pa šta ako se dopisivala, zašto je to bitno. Samo neka ne pominje moju unuku, dete neka ne dira. Pa zar na mojoj mrtvoj Jeleni da zarađuje - pita se Zorica i nastavlja:- Nema policija veze s njom, šta god ona pričala. Nisu oni spali na tako nešto. Mislim da oni nemaju veze i da je nisu angažovali! Verujem pojedinim inspektorima i svaka njima čast, oni traže ubicu.Zoricu su potresle priče da je njen zet Zoran Marjanović u sekti.- Moje dete je tamo živelo šest godina, nikad mi reč o tome nije rekla. Oni u kući imaju ikone, krstove, to je sve iz crkava i manastira doneto. Pa zar bi to radio neko ko je u sekti? Zar bi slavili slavu? - pita se Krsmanovićeva.Radmila Matić kaže za Kurir da je istina da ima mnogo ponuda posle njene ispovesti u medijima da je bila u kontaktu sa Zoranom Marjanovićem.- Istina je da su me zvali s televizije Hepi, ali u emisiju „Goli život“, što sam odbila. Zovu me u razne emisije, imam mnogo ponuda, ali ne želim više nigde da se pojavljujem. Ne dolazi u obzir da uđem u rijaliti! Jedva sam pristala da odem i u onu emisiju, ali sam želela da ispričam svoju priču, da narod razume - kaže maserka iz Beča.Matićeva razočarano navodi da joj nije drago što se njena lascivna prepiska s najpoznatijim srpskim udovcem pojavila u medijima.- Te poruke su procurile iz policije! Ja bih to svakako dala medijima, ali ne sada. Htela sam da pomognem i jesam neko vreme radila u dogovoru s policijom, ali nije trebalo ovako da se završi - vajka se Rada i nastavlja:Htela da pomogne- To se sve pojavilo bez mog znanja, što nije korektno prema meni! Zaista sam samo htela da pomognem - uporno tvrdi Matićeva.Kako kaže, nakon prvog teksta u štampi u kome se pominjala dama iz Beča Marjanović ju je pozvao, ali se tada njihovo dopisivanje završilo.- Rekla sam mu da se možda dopisivao sa još nekom devojkom iz Beča, izvukla sam se. Počeo je da me napada i tu se naš kontakt završio - kaže Matićeva, koja je juče otputovala u austrijsku prestonicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track