Naser Keljmendi na meti Sandžaklija

Naser Keljmendi na meti Sandžaklija

Crna Hronika -
Naser Keljmendi nije odgovorio na poziv Jukića, ali mu je da će mu poslati svoje sunarodnike Kosovare, da „završe“ s njim i njegovim ljudima , a Sandžaklije su poručili Keljmendiju da će svakom Albancu koji im se približi biti klanjana dženaza

SARAJEVO – Na svetlo javnosti izbili su novi detalji nedavnog sukoba između Nasera Keljemendija i Senada Jukića zbog atraktivne devojke, kao i pretnje nastavkom obračuna I likvidacijom dva kriminalna klana.

Sve je počelo u resotranu Bosna kada je devoja koja je bila u društvu Naser a Keljmendija u prolazu pozdravila Senada Jukića, što se nije dopalo njenom dečku.

Keljmendi je Jukića upozorio da pazi šta radi da ne bi ostao bez glave, na šta mu je Jukić uzvratio istom pretnjom, objavio je bosanski portal Depo.ba koji prenosi pisanje BH Dani.

Kako piše Depo.ba Jukić je inače kum Hamde i Lutve Dacića protiv kojih se na Sudu BiH vodi proces zbog međunarodne trgovine drogom i pranja novca. Fizički i mogući obračun vatrenim oružjem sprečila je policija.

Posle dolaska Dacića u Sarajevo, Jukić je pozvao Nasera Keljmendija da nastave obračun na mestu gde njemu odgovara.

Naser Keljmendi nije odgovorio na poziv Jukića, ali mu je preko svog kurira poručio da se on neće javno obračunavati sa bilo kim, pa tako ni sa Jukićem, ali da će mu poslati svoje sunarodnike Kosovare, da „završe“ s njim i njegovim ljudima. Na to su reagovali Jukić, Dacić i Zornić, koji su poručili Keljmendiju da će svakom Albancu koji im se približi biti klanjana dženaza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track