Poštar prisvajao penzije zbog kockarskih dugova

Poštar prisvajao penzije zbog kockarskih dugova

Crna Hronika -
Poštar je osumnjičen da je 26. avgusta 2011. lažno prijavio da su ga napala dva razbojnika, udarila ga pesnicom u lice i iz poštarske torbe ukrali 120.000 dinara

POŽAREVAC - Poštar Đorđe G. (29) iz Požarevca pritvoren je zbog sumnje da je izmislio da su ga, dok je nosio penzije, opljačkale dve osobe a kako bi taj novac iskoristio za vraćanje kockarskih dugova, saopštila je požarevačka policija.

Poštar je osumnjičen da je 26. avgusta 2011. lažno prijavio da su ga na putu Aleksandrovac-Vlaški Do, dok je vozio motor, napala dva razbojnika, udarila ga pesnicom u lice i iz poštarske torbe ukrali 120.000 dinara namenjenih za isplatu penzija, navodi se u saopštenju.

Policija je otkrila da je poštar "lažno prijavio razbojništvo i da je novac namenjen penzionerima uzeo da bi vratio dugove koje je napravio u požarevačkim kockarnicama".

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog izvršenog krivičnog dela dela lažno prijavljivanje i predat je u nadležnost istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja