Najnovije vesti

Poštar prisvajao penzije zbog kockarskih dugova

Poštar prisvajao penzije zbog kockarskih dugova

Crna Hronika
Poštar je osumnjičen da je 26. avgusta 2011. lažno prijavio da su ga napala dva razbojnika, udarila ga pesnicom u lice i iz poštarske torbe ukrali 120.000 dinara

POŽAREVAC - Poštar Đorđe G. (29) iz Požarevca pritvoren je zbog sumnje da je izmislio da su ga, dok je nosio penzije, opljačkale dve osobe a kako bi taj novac iskoristio za vraćanje kockarskih dugova, saopštila je požarevačka policija.

Poštar je osumnjičen da je 26. avgusta 2011. lažno prijavio da su ga na putu Aleksandrovac-Vlaški Do, dok je vozio motor, napala dva razbojnika, udarila ga pesnicom u lice i iz poštarske torbe ukrali 120.000 dinara namenjenih za isplatu penzija, navodi se u saopštenju.

Policija je otkrila da je poštar "lažno prijavio razbojništvo i da je novac namenjen penzionerima uzeo da bi vratio dugove koje je napravio u požarevačkim kockarnicama".

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog izvršenog krivičnog dela dela lažno prijavljivanje i predat je u nadležnost istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...