AUTOM SE ZAKUCAO U BANDERU: Poginuo mladić (23), povređen učesnik rijalitija Parovi

Brzina kumovala nesreći u Sremčici

AUTOM SE ZAKUCAO U BANDERU: Poginuo mladić (23), povređen učesnik rijalitija Parovi

Crna Hronika -

Stefan Stefić ostao na mestu mrtav, Nikola Maček i Stefan Nedeljković čudom preživeli udes

BEOGRAD - Stefan Stefić (23) iz Sremčice je poginuo, dok su njegova dvojica drugova Nikola Maček (22), koga šira javnost zna iz rijalitija „Parovi“, i Stefan Nedeljković (22) teže i lakše povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju oko 23.45 u Sremčici.Nesreća se dogodila u Beogradskoj ulici, kada je Stefić, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine, upravljajući „sitroenom C4“ u smeru iz Železnika ka Sremčici, udario u betonsku banderu. Prema nepotvrđenim informacijama, on je išao brzinom većom od 130 na sat.Stefić je nastradao na mestu, dok su Maček i Nedeljković prebačeni u Urgentni centar.Očevici kažu da je scena nakon nesreće bila jeziva, povređeni su jaukali od bolova,a nastradalog Stefića iz smrskanih kola izvukli su vatrogasci.- Udarac je odjeknuo kao grom i u istom trenutku je nestala struja. Sin je izašao i ugledao kola na krovu. Bandera je bila oborena, a iz kablova je išao dim - kaže za Kurir Milka Minić, ispred čije je kuće bila nezgoda.

Preživeli... Nikola Maček i Stefan Nedeljković
Preživeli... Nikola Maček i Stefan Nedeljković

Ona dodaje da je Nedeljković sav blatnjav došao na njenu terasu i legao na dvosed, dok je Maček ležao u dvorištu na travnjaku.- Nedeljković je najverovatnije ispao iz kola, a potom su komšije izvukle Mačeka. On je ležao na travnjaku i jaukao od bolova. Žalio se na bol u grudima. Čula sam da je Nedeljković policajca pitao za druga Stefana. Kada mu je objasnio šta se desilo, rekao je: „A mi smo znači overili banderu“ - kaže Minićeva.Nedeljković nije mogao da se seti svega šta se dogodilo, ali je policiji rekao da su bili u kafiću.- Nije znao da kaže šta su pili, ali se navodno u kolima osećao alkohol. Potom su stigli i roditelji nastradalog. Nisu im dali da prilaze, majka je slomljena od bola u pidžami ležala na putu, a otac se držao za glavu. Kukali su nesrećni ljudi. Stefan im je najmlađe dete, a imaju još jednog sina i ćerku - kaže naša sagovornica.J. R.

Nedeljković pušten kućiIZGUBIO PAMĆENJEStefan Nedeljković, koji je lakše povređen, juče je pušten kući.- Ne znam šta se dogodilo, ne mogu ničega da se setim - rekao je Nedeljković, koga smo zatekli kod kuće u krevetu. Njegova majka Violeta objašnjava da je Stefan sedeo pozadi i da je možda zbog toga prošao s lakšim povredama.- Trenutno je pod jakim lekovima, možda će kasnije znati više - rekla je potresena žena.

Majka DušicaNIKOLA JOŠ U ŠOK-SOBINikola Maček, koji je kratko bio učesnik rijalitija „Parovi“, sedeo je na mestu suvozača i smešten je na šok-odeljenju Urgentnog centra.Njegova majka Dušica kaže da se Nikola čuo sa nastradalim Stefićem i da su otišli na piće.- Nikoli su polomljena tri rebra i pukla mu je plućna maramica. Kakva je nesreća bila, mogli su svi da nastradaju - kaže uplakana žena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track