UŽASNUTA MAJKA UBIJENOG VLADIMIRA: Bar da mi je sin iza sebe ostavio jedno unuče

Sin jedinac Nade Kosović

UŽASNUTA MAJKA UBIJENOG VLADIMIRA: Bar da mi je sin iza sebe ostavio jedno unuče

Crna Hronika -

Ispričali su mi da je sedeo za stolom koji se nalazio do devojke koja je ubijena. Iz njegovog društva niko nije povređen, ali eto, njega ubi na mestu, jedva progovara Kosovićeva majka

Umesto da oženim sina, da mu pravim svadbu, ja ga sahranjujem. Makar da je dete imao, da mi nešto od njega ostane - kaže za Kurir Nada Kosović, majka Vladimira Kosovića iz Ravnog Topolovca, koji je ubijen u masakru.

Vladimir je jedina žrtva koja nije bila u društvu Dijane kad je njen bivši muž Siniša Zlatić zapucao.Otac u bolnici- Vlado je izašao s drugovima na Pile fest. Komšije su me probudile, ništa nisu rekli, samo su plakali. Pomislila sam da je moj suprug, koji je u bolnici zbog srčanih problema, umro. Ništa mi nije bilo jasno, zašto me nisu zvali iz bolnice i gde mi je sin, da sa mnom primi crne vesti... Onda sam shvatila da se Vladi nešto dogodilo - priča očajna majka.Kako kaže, Vladimir je u bolnici podlegao povredama.- Ispričali su mi da je sedeo za stolom koji se nalazio do devojke koja je ubijena. Iz njegovog društva niko nije povređen, ali eto, njega ubi na mestu - jedva progovara Kosovićeva majka.Uz nju su rođaci i Vladimirovi drugovi, koji su došli da izjave saučešće i pomognu nesrećnoj ženi.- Javila sam doktorima da mi je sin nastradao, ne znam da li su rekli mom mužu. On je teško bolestan, ne verujem ni da će mu bilo šta reći... Ostala sam bez svog sina, imam samo ćerku i dva unučeta - kaže Nada.Prema njenim rečima, Vladimir nije bio sklon svađi ni tuči.- On je bio miran mladić, imao je svoj posao, svoje prijatelje. Ništa van toga ga nije zanimalo. Sinoć je otišao sa dva druga, svi ostali nisu želeli da izađu... Kao da su predosetili nesreću koja se spremala... Eto, ni devojku nije imao, to mi je najžalije - tužno dodaje majka ubijenog momka i nastavlja:Šta je sudbina- Jadne sve porodice... Toliko je mladih pobijeno, toliko ih je povređeno... Strašna tragedija - dodala je majka Nada.Rođake koje sede u dvorištu porodičnog doma savijaju glavu.- Ništa nas ne pitajte, ne znamo šta nas je snašlo. Ovo nam nije prva tragedija u kući i ne znamo kako ćemo dalje. Vladimirov stric, koji je radio kao policajac, ubijen je 1991. u Beogradu. Zar i Vladu ista sudbina da snađe - kažu rođaci.S. S. - J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track