BIŠEVCA BOG POGLEDAO: Čudom preživeo udes!

Fudbaler Lacija sa suprugom izbegao smrt na Čukarici

BIŠEVCA BOG POGLEDAO: Čudom preživeo udes!

Crna Hronika -

Vozač kombija gledao u mobilni kad je kod restorana „Mihajlovac“ naleteo na „pežo 307“, u kojem su bili Biševci

BEOGRAD - Poznati fudbaler Milan Biševac i njegova supruga Ljiljana doživeli su juče ujutru saobraćajnu nesreću na uglu Kneza Višeslava i Zrmanjske, kod restorana „Mihajlovac“.Oni su se nalazili u „pežou 307“ kad je na njih naleteo vozač kombija, koji je prošao kroz crveno svetlo na semaforu.Udes se dogodio oko 7.30, kad je bračni par Biševac krenuo na trening, zakazan za osam sati.Žena bila za volanom- Ljiljana Biševac upravljala je automobilom koji se kretao uzbrdo kad je videla da kombi juri ka njima. Na sreću, prikočila je, što im je najverovatnije spaslo živote. Od siline udarca automobil u kojem su bili se zarotirao, pa je delovalo kao da su se Biševci kretali u suprotnom smeru - kaže naš izvor blizak istrazi.Prema njegovim rečima, svi akteri nesreće sačekali su dolazak policije.- Vozač kombija ispričao je da je gledao u telefon, te da nije video da je prošao kroz crveno svetlo - saznajemo od našeg sagovornika.Milan Biševac potvrdio je za Kurir da su on i supruga Ljiljana doživeli saobraćajnu nesreću.- Šteta na automobilu je velika, ali je nevažno sve što može novcem da se nadoknadi. Mnogo sam se zabrinuo za Ljiljanu jer su mi ona i deca najvredniji. Na sreću, dobro smo, laknulo mi je tek kad sam se uverio da nije povređena - kaže Biševac za Kurir.Crkveno venčanjeInače, Biševac trenutno igra za Lacio, dok je njegova supruga Ljiljana nedavno doktorirala na prestižnom policijskom fakultetu u Lionu. Ljiljana je, takođe, imala priliku da se usavršava u svetskom sedištu Interpola, koje se nalazi u Lionu, kako bi se, kad dođe vreme, spremna vratila uspešnoj karijeri koju je imala u srpskoj policiji. Zbog Milanove karijere, oni su nedavno napustili Francusku i preselili se u Italiju.- Francuska zauzima posebno mesto u našim životima, to je zemlja u koju smo doneli našu ljubav. Lagao bih kad bih rekao da posle sjajne i uređene države kakva je Francuska nije teško navići se na promenu, pa makar ona bila i Rim, odnosno Italija - rekao je nedavno Biševac u intervjuu za Stori.Oni su tad izjavili i da će ove godine obnoviti zaruke i pred bogom tako što će upriličiti crkveno venčanje, i to deset godina posle građanskog.

SaobraćajkeBUNJEVČEVIĆEVA ĆERKA POVREĐENAĆerka bivšeg fudbalera i sportskog direktora Crvene zvezde Gorana Bunjevčevića povređena je 2014. godine u sudaru tri automobila u mestu Dupci, kod Kruševca. Nesreća se dogodila kad je na „tojotu“, kojom je upravljao Bunjevčević, naleteo „ševrolet“. Iste godine, Boško Janković doživeo je nesreću u Švajcarskoj, ali je prošao bez povreda.

KarijeraPROFESIONALNI USPESIBiševac je za srpsku fudbalsku reprezentaciju nastupao od 2006. do 2014. godine. Pre prelaska u Lacio igrao je za Lans, Valensijen, PSŽ i Olimpik Lion. Karijeru je započeo BASK, da bi, preko Sopota i Železnika, došao do Crvene zvezde.

SREĆA Naprednjak imao saobraćajku zbog psa na auto-putu kod topoleBABIĆ IZBEGAO JOČIĆEVU SUDBINUNaprednjak Zoran Babić imao je juče saobraćajnu nesreću u kojoj su učestvovala tri automobila i jedan pas i, na sreću, sve je prošlo bez težih posledica. Kako Kurir saznaje, Babić se svojim automobilom vraćao iz Vrnjačke Banje u Beograd i kod Topole se zakucao u vozilo koje se iznenada zaustavilo zbog psa.- Jedan automobil je udario psa i bez zaustavljanja produžio dalje. Naišao je drugi automobil, vozač je naglo zakočio da ne bi zgazio psa i onda je naleteo Babić, koji nije stigao da se zaustavi, pa je levim krilom potkačio vozilo ispred. Bivši poslanik SNS odmah je pozvao policiju, napravljen je zapisnik i sve se srećno završilo. Još je kuče dobro prošlo. Poskočilo je i pobeglo u obližnji šumarak - ispričao nam je jedan od očevidaca.Pozvali smo i Babića, ali on nije želeo da komentariše ovu neprijatnost.Bivši ministar policije Dragan Jočić imao je pre osam godina tešku nesreću kod Velike Plane posle koje je ostao nepokretan, kada se na putu isprečio pas i izazvao sletanje „mercedesa“ s puta.D. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track