Najnovije vesti

DRUGO OPROŠTAJNO PISMO Vesna objasnila zašto je majci i sebi presudila baš u ponedeljak! MRAČNO

Bizaran razlog krije se u poruci

DRUGO OPROŠTAJNO PISMO Vesna objasnila zašto je majci i sebi presudila baš u ponedeljak! MRAČNO

Crna Hronika

BEOGRAD - Vesna M. (56), koja je prekjuče u beogradskom naselju Mirijevo ubila majku Mirjanu M., a potom izvršila samoubistvo, ostavila je dva oproštajna pisma.

Vesna je u prvom pismu detaljno navela svoje razloge za porodičnu tragediju, opisujući majčinu tešku bolest i njihovu borbu sa njom, uz to navodeći da želi da “im obema skrati muke”.

Ona je nadalje navela i da bi volela da je u Srbiji dozvoljena eutanazija koja bi ljude rešila života “kakav ne dolikuje čoveku”.

Vesna je takođe ubila i njihovog maltezera, za kojeg je u pismu navela da “ne želi da završi u nekoj kafileriji”.Međutim, drugo pismo koje je ostavila svedoči i o Vesninom nenametljivom karakteru, o kojem svedoče brojne komšije koje je opisuju kao nadasve pristojnu i vaspitanu ženu.

- Ona je u drugom pismu navela da se razmišljala i da je odlučila da im presudi tek u ponedeljak kako ljudima u kraju i policajcima ne bi pokvarila vikend, kada se svi odmaraju. Nesrećna žena je ostavila čak i novac za kremaciju kako rođacima ne bi zadavali finansijske glavobolje - kaže naš izvor blizak istrazi.

Oproštajna pisma stavila je u torbu koju je dala komšinici Gordani i rekla da će svratiti njena tetka Marija po to. Pozvala je tetku Mariju Radovanović, koja sa porodicom živi u Omoljici kod Pančeva.

- Ranije smo se dogovorile da dođem u ponedeljak po podne. Oko dva sata me je pozvala i rekla da vodi majku u bolnicu i da mi je kod komšije ostavila torbu pošto se verovatno nećemo videti. Imala je običaj da mi tako ostavlja stvari. Glas joj je delovao sasvim normalno. Čak me je pitala šta kuvam za ručak, na šta sam joj odgovorila “gulaš”. Ni slutila nisam šta će se desiti - kroz suze priča Marija.

(Blic/Ana Ž. Adžić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...