VIŠE NEMAM SNAGE NI DA MISLIM: Jeleninu majku dotukla smrt ćerke, preko noći priključena na infuziju
Foto: Dragan Kadić, Facebook

U teškom zdravstvenom stanju

VIŠE NEMAM SNAGE NI DA MISLIM: Jeleninu majku dotukla smrt ćerke, preko noći priključena na infuziju

Crna Hronika -

Majka pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) iz Borče, koja je ubijena pre pet meseci, preko noći je požutela zbog komplikacija sa jetrom, pa su je lekari priključili na infuziju.

Zorici Krsmanović (53), koja boluje od karcinoma, stanje se još više iskomplikovalo posle smrti ćerke, pa njena porodica strahuje da se bolest ne proširi.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

"Zorica je nedavno bila na snimanju stomaka i primala je kontrast, nakon čega je dobila žutu boju. Lekari su to uočili, pa su naredili da se odmah urade analize krvi, ali nisu mogli da ustanove šta joj je, pa su morali da urade dodatne analize da utvrde šta je u pitanju. Još ne znaju da li je to zbog toga što je primila kontrast dok je radila magnetnu rezonancu ili je nešto drugo u pitanju. Takođe, ima uvećane žlezde na stomaku, pa zbog takvog stanja sada ne može da ide ni na zračenja, niti da prima hemioterapije", rekli su rođaci Zorice Krsmanović, koja sa petogodišnjom unukom Janom živi u Borči.

Foto: Dragana Udovičić/FacebookPrintscreen
Foto: Dragana Udovičić/FacebookPrintscreen

Kod Zorice je već mesec i po dana njena rođena sestra iz Kruševca, koja nam je zabrinuto rekla da su joj kupili sve lekove i razne preparate kako bi joj se stanje poboljašalo.

"Zorica inače pije citostatik otkad je zimus bila na zračenju na Institutu za onkologiju, a sada čekamo rezultate. Sada prima infuziju kako bi joj se poboljašalo stanje i krvna slika, a kako bi joj se smanjile žlezde na stomaku, prepisan joj je lek koji mora da pije dva meseca. Malo je oslabila i izgubila apetit i ne sme da se zamara", rekla je njena sestra.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Ona dodaje da Zorica i dalje ne zna ko je mogao da joj ubije ćerku i da veruje u to da će policija ubrzo otkriti njenog ubicu.

"Ona veruje da će policija naći ubicu, ali više nema snage ni da misli", kazala nam je Zoričina sestra.

Ona navodi da kod Zorice svako jutro po ćerkicu dolazi njen zet Zoran Marjanović i vodi je u obdanište, a nakon toga mala Jana popodne provodi kod oca.

"Zoran malu Janu dovozi predveče kod nas. Ona još ne zna šta joj se desilo sa majkom. Pita za nju, ali mi izbegavamo da pričamo o Jeleni pred njom. Ima oca, deda i babu, koji će joj nekad reći šta se desilo", rekla nam je ona. Policija i dalje traga za ubicom koji je 2. aprila ubio pevačicu, čije je telo nađeno u kanalu, u naselju Crvenka. Sagovornik blizak istrazi ističe da policija intezivno radi na rasvetljavanju zločina.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"Tim policajaca koji radi na ovom slučaju traga za jednim delićem slagalice koji nedostaje. Čekaju se i komplikovani rezultati veštačenja, koji bi trebalo da rasvetle ubistvo", rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

(Alo/D. Ćuruvija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track