Najnovije vesti

ANALIZA POSLEDNJEG SNIMKA NESTALE DEVOJKE IZ KRALJEVA: Biljana (20) se negde krije!

Psihilozi "čitali" njene poteze

ANALIZA POSLEDNJEG SNIMKA NESTALE DEVOJKE IZ KRALJEVA: Biljana (20) se negde krije!

Crna Hronika

KRALJEVO - Biljana Đorić (19) iz Mataruške Banje nestala je 2. decembra. Njena majka kaže da psiholozi koje je angažovala policija veruju da je ona još živa i da se negde krije.

Vesna Đorić, majka studentkinje Biljane koja je nestala 2. decembra u Kraljevu, kaže da je policija na osnovu snimka sa sigurnosne kamere, na kojem se vidi kako Biljana ostavlja dokumenta na kiosku u Kraljevu, konstatovala psiholoze kako bi dali svoju procenu.

Vesna kaže da je konzilijum došao do mišljenja, na osnovu njenih pokreta, da ona želi da se sakrije, a ne ubije.

Goran i Vesna Đorić kažu da se Biljana te večeri kada je nestala, videla sa drugaricama bivšeg momka. Oni kažu da su nakon nestanka prvo pričali sa tim mladićem, ali da ne sumnjaju da je on povezan sa nestankom, jer je prošao poligrafsko ispitivanje u policiji.

Kraljevo i dalje traga za Biljanom
Kraljevo i dalje traga za Biljanom

- Interesantno je bilo da je on na svom fejsbuku postavljao slike pored Ibra i Morave, i to u trenutku kada su ronioci pretraživali korita. Kada smo ga pitali zašto to čini, rekao je da to radi namerno kako bi se Biljana možda javila. Čak nam se nudio da je zajedno tražimo – kaže Vesna Đorić.

Roditelji kažu da se Biljana dobro slagala sa njima, ali su istakli jedan detalj koji ih je naveo da započnu da je traže po manastirima.

- Kada smo jednom prilikom otišli da je posetimo u Kosovskoj Mitrovici, gde je studirala na Ekonomskom fakultetu, nismo je zatekli. Posle par sati se vratila sa drugaricom i rekla nam je da je bila u crkvi. Zato smo i počeli da je tražimo po manastirima. Još u aprilu pisali smo Patrijaršiji, Žičkoj i Šumadijskoj eparhiji, ali nikakav odgovor nismo dobili. Niti nas je neko pozvao – kaže otac Goran Đorić.

Majka očajna, od decembra joj nema ćerke
Majka očajna, od decembra joj nema ćerke

On kaže, i da su Patrijaršiji u Beogradu dostavili potvrdu da je Biljana i na Interpolovoj poternici, uz molbu da im odgovore, da li se nalazi kod njih. Odgovor nikada nije stigao, ali je prema rečima roditelja, na sajtu SPC, istog dana postavljena vest o Biljaninom nestanku.

Majka Vesna kaže da su psiholozi na osnovu snimka, u trenutku kada Biljana ostavlja dokumenta na trafici, nakon čega joj se gubi svaki trag, zaključili da je ona htela da se sakrije a ne ubije.

- Biljana nije imala zlato na sebi. Sve je skinula i ostavila u Mitrovici, pre nego što je te večeri krenula za Kraljevo. Jedna monahinja mi je kada sam joj to ispričala, rekla da je i ona isto učinila pre nego što se zamonašila – priča majka Vesna.

Biljana Đorić (19) iz Mataruške Banje nestala je 2. decembra, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Ona je te večeri iz Kosovske Mitrovice do Kraljeva doputovala popodnevnim vozom. Sa železničke stanice otišla je do Dositejeve ulice.

Odatle taksijem do "Zadužbine", gde je na šalteru kioska – menjačnice ostavila pasoš i mobilni telefon uz reči "doći će neko ovo da uzme". Potom se vratila u taksi i odvezla do raskrsnice Karađorđeve i Ulice Olge Milutinović. Nakon toga joj se izgubio svaki trag.

(VIDEO) KRALJEVO I DALJE TRAGA ZA NJIMA: Traže se Danijel, Biljana i Ivana

MAJKA NESTALE BILJANE ĐORIĆ (22): Ne gubim nadu da će se moja ćerka pojaviti!

OČAJNA MAJKA NESTALE BILJANE ĐORIĆ: Samo da mi se ćerka javi, da joj čujem glas!

(Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...