EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Napad na bivšeg učesnika Parova

(KURIR VIDEO) STIGAO JE ZATAMNJENI AUTO, A ONDA SU ZAPUCALI: Ispovest ranjenog Miloša Frankfurta

Crna Hronika -

BEOGRAD - Bivši učesnik rijalitija „Parovi“ Miloš Obrenović (32), poznatiji kao Miloš Frankfurt, koji juče popodone nešto posle 15 časova upucan ispred svoje kuće u Aranđelovcu u ispovesti za Kurir potvrdio je, da je ranjen u napadu, a ne da se isekao zbog devojke posle svađe.

Obrenović ostaje pri stavu da je na njega ispred njegove kuće u Aranđelovcu ispaljeno nekoliko hitaca iz nepoznatog vozila, kada je kreno da uđe u nju i da ga je tom jedan od hitaca prilikom pogodio u levu potkolenicu.

UČESNIK PAROVA UPUCAN U NOGU: Dvostruki ubica Miloš Frankfurt popio metak u sačekuši!

Poslušajte ovde šta je Obrenović rekao za Kurir:

Posetimo, Miloš je pre ulaska u rijaliti za Kurir progovorio o svim stvarima kojima se bavio i šta je preživljavao.- Nisam profesionalni ubica, nego sam se samo branio. Desio se splet nesrećnih okolnosti. Sad želim da živim normalan život, a u Nemačku, gde sam rođen, ne mogu da privirim jer imam doživotnu zabranu, pošto sam tamo 39 puta bio osuđivan. Deset puta zbog narkotika, jedno pet puta zbog nanošenja teških telesnih povreda, otmice, tuča, pokušaj ubistva, pljačke, svašta - ispričao je nedavno Miloš i priznao da se kaje što je to uradio.

(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track