IZGORELA ČARDA SVEDOKA PROTIV ŠARIĆA: Šest vatrogasnih cisterni gase buktinju
Foto: Dado Đilas

Incident

IZGORELA ČARDA SVEDOKA PROTIV ŠARIĆA: Šest vatrogasnih cisterni gase buktinju

Crna Hronika -

Ugostiteljski objekat "Jezerska čarda", u vlasništvu Mileta Jerkovića, kontraverznog biznismena i zaštićenog svedoka u postupku protiv Darka Šarića, izgoreo je noćas gotovo do temelja.

Čarda se nalazi na obali Bačkotopolskog jezera, na adresi Subotički put bb, ali na sreću objekat je bio zatvoren i u njemu nije bilo nikoga.

Da restoran gori oko 19,30 časova primetio je čuvar koji kaže da je u objektu sve bilo isključeno i da instalacije nisu mogle prouzrokovati štetu.

"Pozvao sam odmah Mileta Jerkovića koji mi je rekao da ne prilazim jer u kuhinji ima plinskih boca. Zvao sam odmah i policiju, a oni su pozvali vatrogasce. Ne znam šta je moglo izazvati požar jer ništa unutra nije radilo", kaže čuvar i dodaje da je prvo pomislio da je možda neko od izletnika koji često peku roštilj u okolini zaboravio da ugasi vatru.

Vatrenu stihiju gase subotički i bačkotopolski vatrogasci koji su na lice mesta izašli sa šest cisterni, a kolika je materijalna šteta pričinjena to niko za sada ne zna. Prilaz objektu iz bezbedonosnih razloga nije moguć.

(Blic/B.V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track