RAT HULIGANA: Pucali na navijača i njegove roditelje!
Foto: MUP

Nastavak krvavih obračuna

RAT HULIGANA: Pucali na navijača i njegove roditelje!

Crna Hronika -

Napad na automobil u kojem je navijač Rada bio sa ocem i majkom dogodio se ispred jedne kladionice na Vidikovcu, naočigled brojnih prolaznika. Srećom, nije bilo stradalih

BEOGRAD - Nepoznate osobe ispalile su u beogradskom naselju Vidikovac nekoliko hitaca iz vozila u pokretu na automobil u kome se nalazio jedan navijač Rada sa svojim roditeljima, saznaje Kurir! U pucnjavi na sreću, nije bilo povređenih, a policija traga za revolverašima.Napad se dogodio preksinoć ispred jedne kladionice na Vidikovačkom vencu, u blizini zgrade gde navijača Rada navodno stanuje.Izrešetan autoKako saznajemo, u pucnjavi nije bilo povređenih, iako je u tom trenutku na ulici bio i veći broj prolaznika.- Bilo je strašno, sa mladićem u kolima bili su stariji ljudi. Bili su izbezumljeni od straha. Zaustavili su kola posle napada, a kako sam čuo, imali su mnogo sreće jer niko nije povređen. Mislim da je automobil pogodilo nekoliko metaka. U to vreme na ulici je bilo mnogo ljudi, bili su tu i roditelji s malom decom u šetnji. Ovo je strašno - kaže jedan od očevidaca napada.Policija je obavila uviđaj, a potom i informativni razgovor s navijačem Rada i njegovim roditeljima, koji su bili mete napada. Za revolverašima je odmah pokrenuta potera i za njima se i dalje traga.

Uviđaj... Serija napada na beogradskim ulicama
Uviđaj... Serija napada na beogradskim ulicama

Još jedan napadKako Kurir saznaje, policija sumnja da je ovaj oružani obračun povezan sa onim koji se dogodio pre nekoliko dana na Petlovom brdu, kada je grupa huligana napala pripadnika interventne jedinice Vladicu M., koji u tom trenutku nije bio na dužnosti. Policajac je tada zadobio lakše povrede koje su mu nanete nožem, dok je njegov brat takođe povređen. Policija je ubrzo privela nekoliko osoba zbog sumnje da su učestvovali u tom napadu, a od njih je Marko K. (18) zadržan u pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track