PREOKRET: Mladići iz Niša ipak nisu silovali devojku!
Foto: Fonet

Izbegli 10 godina zatvora

PREOKRET: Mladići iz Niša ipak nisu silovali devojku!

Crna Hronika -

Protiv N. I. i njegovih prijatelja N. J. (27) i S. Ž. (24) bila je podneta krivična prijava zbog obljube nad nemoćnim licem

NIŠ - Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je optužni predlog protiv N. I. (20) iz ovog grada zbog podvođenja i omogućavanja vršenja polnog odnosa.N. I. se tereti da je 8. jula ove godine u svojoj kući sa dvojicom drugova imao seks s petnaestogodišnjom devojkom.Protiv N. I. i njegovih prijatelja N. J. (27) i S. Ž. (24) bila je podneta krivična prijava zbog obljube nad nemoćnim licem jer su se sumnjičili da su devojčicu pre seksa napili, ali je tokom istrage ustanovljeno da prisilnog seksualnog odnosa nije bilo. Zbog nedostatka dokaza, protiv N. J. i S. Ž. je istraga obustavljena, dok se N. I. tereti za blaže krivično delo.

- N. I. se tereti da je devojku najpre preko Fejsbuka pozvao da dođe kod njega, a potom na isti način kontaktirao i sa svojim drugovima. Kada je došao S. Ž., sa devojkom su pili viski i energetsko piće, da bi potom obojica s njom u više navrata imali seksualne odnose. N. I. je zatim telefonom pozvao N. J., koji je takođe sa petnaestogodišnjakinjom imao polne odnose.Trojica mladića uhapšena su na osnovu prijave devojčicinih rođaka, kojima je ona rekla da je napastvovana. Da je N. I. i njegovim prijateljima suđeno zbog obljube nad nemoćnim licem, pretila bi im kazna od dve, pa do čak deset godina robije.M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track