Dileri se krili iza dece

Dileri se krili iza dece

Crna Hronika -
Bračni par Vladan (38) i Jelica Đ. (33) iz Kosovske Mitrovice na primopredaju vodili sinove od tri i šest godina i ćerku od 11
BEOGRAD - Zaplenjeno 10 kilograma skanka!
Kragujevačka policija uhapsila je bračni par Vladana (38) i Jelicu Đ. (33) iz Kosovske Mitrovice, dok su u Beogradu privedeni Marko M. (26) i Miloš R. (26) zbog sumnje da su trgovali drogom. Prilikom hapšenja, kod njih je nađeno deset kilograma skanka, pištolj, više od 1.000 evra i lažna lična karta.
- Marko i Miloš su se jednom nedeljno sastajali s bračnim parom u Kragujevcu i preuzimali između 10 i 15 kilograma skanka, koji su preprodavali u Beogradu. Njih dvojica uhapšeni su u Beogradu, u njihovom automobilu bio je „štek“ s devet kilograma droge, a još kilogram je nađen u iznajmljenom stanu.
U isto vreme u Kragujevcu su uhapšeni Vladan i Jelica Đ., koji su u tom trenutku bili u kolima s dvoje dece, sinom od tri godine i ćerkom od 11. Oni imaju još jednog sina, od šest godina, koji je ostao u Kosovskoj Mitrovici. Decu su koristili kao paravan za šverc droge. Redovno su ih vodili sa sobom na primopredaju kako ne bi bili sumnjivi - rekao je izvor iz policije.
(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track