JEZIV ZLOČIN U BELOJ CRKVI: Opasan ludak rascopao majci glavu sekirom!
Foto: Dragan Kadić

Meštani u šoku

JEZIV ZLOČIN U BELOJ CRKVI: Opasan ludak rascopao majci glavu sekirom!

Crna Hronika -

Dragan Šepecan, koji je nedavno pušten iz psihijatrijske bolnice, odalamio majku Vesnu sečivom dok je u dvorištu skupljala iverke

BELA CRKVA - Dragan Šepecan (39) uhapšen je nakon što je juče ujutru sekirom ubio svoju majku Vesnu (64) u dvorištu porodične kuće u Beloj Crkvi. Kako nezvanično saznajemo, on je nakon ubistva pozvao Dom zdravlja i rekao da je njegovoj majci pozlilo.Porodična tragedija dogodila se nešto posle osam sati ujutru u Ulici Vojske Jugoslavije 49a.- Šepecan je cepao drva iza kuće u dvorištu, a majka mu je pomagala i sakupljala iverke. Odjednom, okrenuo se ka njoj i iz sve snage je udario po glavi. Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva - objašnjava Kurirov izvor blizak istrazi.Dragan je posle toga pozvao Dom zdravlja i rekao: „Mojoj mami je pozlilo, dođite!“Pukla lobanjaKada su lekari videli da je žena definitivno ubijena, odmah su pozvali policiju. Dragan je sve vreme bio tu i nije se opirao prilikom hapšenja.- On je sačekao policajce ispred dvorišta, pa su ga nakon toga odveli. Scena je bila jeziva, a ženi je od udarca pukla glava - dodao je naš sagovornik upućen u istragu porodičnog zločina.Navodno, u porodici Šepecan odnosi su već duže vreme bili zategnuti. U porodičnoj kući su živeli roditelji, Dragan sa dvoje dece i njegov rođeni brat sa ženom i decom.- Dragan se pre nekoliko godina razveo i vratio u porodičnu kuću. Žena Grozda ga je napustila pre sedam godina, pa je ostao sam sa sinom i ćerkicom, da se brine o njima. Sin ide u prvi razred srednje škole, a ćerkica je osmi razred, i mnogo su fina deca. Vesna je preuzela brigu o njima jer je Dragan usled bolesti postao veoma agresivan, pa su morali da ga hospitalizuju - navode komšije Šepecanovih.Kako kažu, Dragan se nedavno vratio iz bolnice u Vršcu, gde se lečio.- Delovalo je kao da je ozdravio, ali očigledno nije bilo tako. Kada sam čuo za ubistvo, istrčao sam napolje. Umalo mi nije pozlilo od scene, Vesnine stvari su bile rasute svuda, a policija je odnosila telo - prepričavaju komšije.

Pomešao panj s majčinom glavom... Suprug Laza
Pomešao panj s majčinom glavom... Suprug Laza

Vrisnuo od bola

U trenutku brutalnog ubistva u kući nije bio Draganov otac Laza Šepecan.- Otišao sam da podignem ženinu penziju, i eto šta me je dočekalo. Kad sam se vratio, zatekao sam lokvu krvi i moju Vesnu kako leži. Samo sam vrisnuo od bola, prizor je bio jeziv. Glava joj je bila rascepana i video joj se mozak - priča Draganov otac.

J. R. - J. C. S. - J. I.

Otac i majka fini ljudiPROBLEMATIČNI SINOVIZa porodicu Šepecan komšije su imale uglavnom reči hvale. Iako su oba sina problematična, prijatelji ove porodice kažu da su pokojna Vesna i suprug Laza veoma dobri i fini ljudi.- Jadna Vesna je bila penzionerka, a život je posvetila unučićima i brizi o njima. Tuga, šta je desilo. I Laza je dobar čovek, on je svako jutro išao na pijacu jer tu pomaže nekom čoveku, brine o njemu - priča potresena komšinica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track